Ambassadeur

Estrella van Toor

Estrella – Estrellavantoor.com

Mijn naam is Estrella van Toor, een jonge ondernemer en content creator in de wereld van health, food & lifestyle. Ik heb mijn eigen bedrijf: Jorellafit, waarmee ik mensen door heel Nederland coach tijdens het vinden van balans in het leven. Als ik daar niet mee bezig ben, vind je mij voor of achter de camera om content te schieten voor o.a. estrellavantoor.com van sportkleding, workouts, recepten, palmbomen en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan.

Wat herkenbaar is aan de recepten die ik bedenk, zijn de eenvoudige ingrediënten. Ik houd niet van poespas of superfoods waarvan ik de naam niet eens kan uitspreken. Geef mij maar bloem, melk, eieren en de lekkere kruiden van Green Gypsy, daar kan ik beter mee overweg!

Wat ik overigens wel belangrijk vind in mijn recepten zijn goede voedingsstoffen. Zo let ik er tijdens het maken van recepten vaak op dat er voldoende eiwitten inzitten en dat de vetten en koolhydraten niet extreem hoog zijn!

Instagram: @estrellavtoor

Anne – annetravelfoodie.com

Hallo,

Mijn naam is Anne en ik hou van reizen en goed eten. Op www.annetravelfoodie.com blog ik over deze twee passies. Ik hield altijd al van koken en bakken. De laatste tijd ben ik me meer gaan richten op gezond eten. Ik haal enorm veel inspiratie voor gezonde gerechten van mijn reizen, andere websites en Instagram, en dat hoop ik terug te kunnen doen met mijn eigen blog. Alle recepten op mijn website zijn zonder suiker en vlees, en sommige zijn bijvoorbeeld veganistisch of glutenvrij.

Verder vind ik het belangrijk dat mijn recepten makkelijk te maken zijn. Ik voeg liever smaak toe door lekkere kruiden en specerijen dan door allerlei ingewikkelde ingrediënten. 

Ik hoop dat mijn recepten je inspireren om goed voor jezelf te zorgen door goed te eten.

Neem vooral een kijkje op mijn website of op mijn Instagram!

Anne Travel Foodie
Menu