Ashley – Ashleywillems.nl

Ashley Willems

Hi,

Ik ben Ashley van ashleywillems.nl, 30 jaar en doordeweeks werkzaam als locatiemanager in de kinderopvang. Naast mijn werk sta ik vaak en graag in de keuken, ik ben gek op lekker eten!

Ik geniet het meest van gezellig samen eten, koken voor vrienden en familie en lekker lang tafelen! Ook uit eten, het bezoeken van food festivals en marktjes vind ik altijd een feestje.
Mijn recepten deel ik op mijn blog, Facebook en op Instagram. Koken hoeft écht niet ingewikkeld te zijn. Mijn motto is altijd geweest: ”Wie kan lezen kan ook koken”.

De recepten zijn makkelijk te volgen en je hebt geen bergen ingrediënten nodig die je daarna nooit meer gebruikt. Koken is vaak ook een kwestie van uitproberen en durven! Durf te experimenteren! Je hoeft niet altijd klakkeloos een/mijn recept te volgen, geef er je eigen draai aan en je komt er vanzelf achter wat wel of niet lekker is. Zolang je het maar met plezier en met liefde doet! Dat proef je uiteindelijk wel terug!

De kruiden van Greengypsy zijn ideaal! Kant-en-klare heerlijke kruidenmixen waar je de saaiste gerechten nog lekker mee kan maken! Hoezo is stamppot dan nog saai?

Menu