--> Broccoli uit de oven met maar 3 ingrediënten - Green Gypsy Spices
Diner Lunch Oudhollandse Opfluffer Recepten

Broccoli uit de oven met maar 3 ingrediënten

Kim

Kim

Ik kan eigenlijk helemaal niet koken, maar door de kruiden van Green Gypsy wordt het allemaal wat draaglijker en maak ik het makkelijk voor mezelf. Als ik kook moet het binnen 30 minuten klaar zijn en bij voorkeur weinig afwas produceren. Mijn ex voelt zich opgelicht: het enige wat ik toen deed was de deksel van de pan optillen om te kijken wat erin zit.
Kim

Latest posts by Kim

Broccoli uit de oven

Deze broccoli uit de oven is aan. Staat meer groenten eten op je lijstje? Check. Makkelijke maaltijd? Check. Minder afwas? Check. Ga dan los op deze broccoli uit de oven; het enige wat je hoeft te doen is de broccoli te snijden, in een ovenschaal te leggen en wachten totdat de oven zijn altijd magische ding weer heeft gedaan.

broccoli uit de oven

Dat is nog eens wat ze noemen easy peasy lemon squeezy.

Bereiding: 5 minuten
Oventijd: 25 minuten
Benodigdheden: een ovenschaal, een oven
Portie: broccoli uit de oven voor 2

Ingrediënten broccoli uit de oven

  • 1 stronk broccoli
  • 1 grote el Oudhollandse Opfluffer
  • een scheut olijfolie

Oudhollandse Opfluffer

Als je op meer spektakel hoopt bij je Hollandse maaltijden, is deze kruidenmix helemaal jouw ding. Je stamppot wordt een stuk gezelliger als je er wat van deze blend doorheen gooit. Ook krijgen je gehaktballen bijvoorbeeld meer praatjes als deze in de buurt is.

Zoals alle producten, is ook Oudhollandse Opfluffer een puur producten zonder e-stoffen of ingewikkelde ingrediënten. Alleen kruiden, dat is alles wat je krijgt.

broccoli uit de oven

Bereiding broccoli uit de oven

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Snijd de roosjes van de broccoli af en besprenkel ze met olijfolie. Strooi dan de kruidenmix over de broccoli, roer goed zodat elk roosje die liefde verdient het ook echt krijgt en zet de broccoli 25 minuten in de oven. Houd je groenten wel in de gaten, want de ene oven is de andere niet. Als je met een vork in de broccoli kunt prikken en hij glijdt er lekker doorheen, weet je dat je goed zit.

Lekker als tussendoortje om zo te eten, maar ook goed te doen naast een rijstschotel waar je wel wat extra groenten bij kunt gebruiken. Of gooi ze bijvoorbeeld in een pitabroodje met gebakken kip erbij. Of doop ze bijvoorbeeld in wat zelfgemaakte hummus.

broccoli uit de oven

broccoli uit de oven

broccoli uit de oven

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply