Chai Tea peren smoothie met amandelmelk

Opt-in nieuwsbrief
Latest posts by Dillian Braat (see all)

    Chai tea peren smoothie

    Chai Tea peren smoothie

    Wie denkt dat een fruit smoothie alleen geschikt is voor de zomer, heeft het helemaal mis! Hij kan in de herfst en winter ook prima, vooral deze Chai Tea peren smoothie met amandelmelk. Door de kruidige en frisse smaak krijg je gelijk een winters gevoel. Drink hem als tussendoortje, maar ook bij het ontbijt!

    Geen tijd in de ochtend? Dan komt deze peren smoothie goed uit! Je bent namelijk maar 5 minuutjes bezig met het bereiden van dit super gezonde ontbijtje. Het is een kwestie van de peer snijden, de amandelmelk meten en dan alles in je blender gooien. Ohja, als je niet vergeet om de banaan de avond van te voren in de vriezer te leggen… Mocht dit te ver voor je gaan, dan kun je er ook een verse in gooien.

    Pimp jouw favoriete smoothie

    Mijn favoriete smoothie is sowieso banaan, rood fruit, een handje spinazie en water. Simpel, voedzaam én lekker! Ik vind het wel het allerlekkerste als er fruit in zit, dat maakt de smoothie zo lekker zoet.

    Als ik dan dit recept van Dillian lees vind ik mijn smoothies een beetje saai… Hoe zijn die van jou? Misschien keek je wel specifiek op dit recept omdat je graag iets nieuws wilde proberen. Kijk hier om er achter te komen hoe je jouw smoothie het beste kunt oppimpen, dan gaan we samen van amateurs naar echte pro’s!

    Benodigdheden: blender
    Bereidingstijd: 5 minuten
    Portie: 2 glazen

    Ingrediënten Chai Tea peren smoothie

    • 1 bevroren banaan
    • 1 peer
    • 200 ml amandelmelk
    • 1 theelepel Chai Tea Mix van Green Gypsy
    • 1 eetlepel lijnzaad
    • 1 eetlepel havermout

    Bereiding Chai Tea peren smoothie

    Leg de dag van te voren een in plakjes gesneden banaan in de vriezer.

    Voor het maken van de smoothie voeg je de bevroren banaan, de in stukjes gesneden peer, de amandelmelk en de Chai kruiden in een blender samen. Wil je de smoothie wat meer vullend maken of als ontbijt drinken, voeg dan nog een eetlepel lijnzaad en havermout toe.

    Blend de ingrediënten tot de smoothie helemaal glad is en schenk in een glas.

    Ben jij een vroege ontbijter of doe je dat pas als je aan je bureau zit? Als je bij de laatste optie knikte ben jij vast erg blij met dit recept!

    Chai Tea Mix

    Wist je dat de meeste Chai Tea poeders tot wel 50% suiker bevatten? Onze Chai Tea Mix bevat 100% kruiden, geen suiker, toevoegingen of e-stoffen. Wij vinden dit namelijk hartstikke onnodig. Toch wat meer zoetigheid nodig? Voeg een lepeltje honing aan je recept toe!

    De Chai Tea Mix is ook gemakkelijk in je favoriete baksels, smoothies of pancakes te gooien. Bak bijvoorbeeld eens kokoskoekjes zonder suiker, perfect om mee te nemen naar je werk, of maak een groene smoothiebowl als ontbijt!

    Winning team:
    Kaneel, gember, kardemom, peper, kruidnagel en een hele boel liefde!

    Chai Tea Mix

    Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
    Menu