--> Chocolade smoothie zonder lactose - Green Gypsy Spices
Drankjes Livin la vida Choca Recepten

Chocolade smoothie zonder lactose

Kim

Ik kan eigenlijk helemaal niet koken, maar door de kruiden van Green Gypsy wordt het allemaal wat draaglijker en maak ik het makkelijk voor mezelf. Als ik kook moet het binnen 30 minuten klaar zijn en bij voorkeur weinig afwas produceren. Mijn ex voelt zich opgelicht: het enige wat ik toen deed was de deksel van de pan optillen om te kijken wat erin zit.

Latest posts by Kim

Chocolade smoothie

Als je jezelf met dit weer met 30 repen chocolade in bed wilt verstoppen, maar jezelf niet wilt haten, kun je zeker even overwegen om deze chocolade smootie te maken. Schijnt gezonder te zijn dan 30 repen Toney’s, ook al verkopen ze die op plaatsen zoals Marqt met een Q.

Chocolade smoothie

Moet je niet denken dat ik een Toney’s hater ben, just sayin’.

Bereiding: 1 minuut
Oventijd: zou ik niet doen
Benodigdheden: blender
Portie: een chocolade smoothie voor 2 personen

Ingrediënten:

  • 250 ml kokosmelk
  • 1 el cacaopoeder
  • 1 el Livin’ la Vida Choca kruiden van Green Gypsy
  • 1 perzik
  • 100 gr Cantaloupe meloen (zo’n oranje, maar ik ga niet bitchen als je een andere kleur neemt)
  • eventueel: 1 el eiwitpoeder (I don’t know, zit in een gezonde fase I guess)

Banner Livin' la Vida Choca

Bereiding:

  • Ik geloof dat dit je wel moet lukken: gooi alles bij elkaar en zet de blender aan.
  • Zou wel mooi zijn als je de moeite zou nemen om de pit uit de perzik en de pitjes uit de meloen te halen, maar ok.
  • Hier vind je trouwens alle tricks hoe je professioneel een smoothie pimpt, zonder teveel geld uit te geven en andere moeilijke shit.
Heb je het recept gemaakt? Laat het me weten via Instagram! Tag @greengypsyspices in je foto, dan proberen we samen iedereen om ons heen wat gezonder te maken! Stay awesome;-)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com