--> Over Green Gypsy - GreenGypsy

Over Green Gypsy

Wedden op het winnende paard

Laat je niet op je kop zitten door dieetgoeroes en poedertjes waar je veel te veel voor betaalt. Blijf een nuchtere Hollander, die soms een beetje loert over de grens. Bij Green Gypsy geloven we in pure producten, geen onzin met teveel zout, onnodige toevoegingen om de kleur wat gezelliger te maken of zooi waardoor iets eindeloos lang houdbaar is.

Wij geloven in puur en dat zie je terug in zowel onze recepten als in onze producten.

Onze recepten zijn dummieproof en snel klaar, zonder ellenlange ingrediëntenlijsten, maar ook zonder zooi, voor mensen die iets moois op tafel willen zetten zonder pakjes en zakjes. Het leven is te kort voor magnetronmaaltijden en troep.

Onze kruidenmixen en producten zijn allemaal 100% puur, zonder toevoegingen en e-stoffen, zoals vulmiddel en kleurstoffen. Wij geloven helemaal niet in al die poespas, maar gewoon, in échte en goede producten. We hebben avontuurlijke kruiden met een speels karakter, die jou uitdagen om eenvoudige en lekkere gerechten te maken.

Dat is nog eens op een winnend paard wedden!

Wil je sociaal doen?

 

 

 

 

 

3 Comments

 • Reply
  Puck
  mei 5, 2015 at 9:43 am

  Hey Kim,
  Ik organiseer een festival op Hoeve Biesland. Het heet Foodfeest | “Wat de boer niet kent.” Vind je het leuk om dit ergens op je pagina te delen? Of vind je het misschien zelfs leuk om iets te komen doen? Zodat je blog nog bekender wordt!? Mail me even dan kan ik je ook een persbericht sturen.

  Groetjes,
  Puck

 • Reply
  Anne-Ruth Dekker
  mei 28, 2015 at 8:04 pm

  Hoi Kim,

  Leuke website is dit toch. We hadden het laatst op Instagram over de culinair dagjes in Haarlem die ik organiseer. Hierbij informatie erover: http://www.kookmeisje.nl/culinair-dagje-haarlem/

  Liefs Anne-Ruth
  Kookmeisje.nl

 • Reply
  alina vieras
  september 21, 2016 at 4:26 pm

  Beste,

  Wij willen morgen een pakket bij jullie afleveren tijdens kantoor uren. Is dat mogelijk of kunnen we ergens ander afgeven (buren) ? Het jullie adres is Prins Bernardlaan 70
  3116 HG Schiedam klopt dat ?

  Groetjes Alina
  020-4880054

 • Leave a Reply