--> Frambozen smoothie met komkommer en citroen - Green Gypsy Spices
Drankjes Recepten

Frambozen smoothie met komkommer en citroen

Kim

Ik kan eigenlijk helemaal niet koken, maar door de kruiden van Green Gypsy wordt het allemaal wat draaglijker en maak ik het makkelijk voor mezelf. Als ik kook moet het binnen 30 minuten klaar zijn en bij voorkeur weinig afwas produceren. Mijn ex voelt zich opgelicht: het enige wat ik toen deed was de deksel van de pan optillen om te kijken wat erin zit.

Latest posts by Kim

Kim Overgaag Geschreven door: Kim

Frambozen smoothie

Voor mij zou een smoothie niet voldoende zijn als echte maaltijd, maar voor tussendoor vind ik het altijd wel lekker voor de afwisseling. Meestal neem ik rond half 11 een smoothie; dan is mijn ontbijt al verteert, maar is het te vroeg voor een lunch.

Voor deze smoothie heb ik gedroogde frambozen gebruikt, omdat ik daar ongeveer een kilo van had liggen, maar je kunt het ook gewoon met verse of bevroren frambozen maken.

Wat heb je nodig voor 1 frambozen smoothie?

1 grote hand frambozen
1 citroen
100 ml yoghurt
1/4 komkommer
1 banaan

En nu?

Pers de citroen uit. Zorg ervoor dat je alle pitjes eruit haalt. Schil vervolgens de komkommer. In de schil van een komkommer worden makkelijk bestrijdingsmiddelen opgenomen, vandaar dat ik altijd de schil er vanaf haal.

Daarna ken je het principe van een smoothie: alles bij elkaar gooien en blenden:-)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com