--> Over Green Gypsy - Green Gypsy Spices

Over Green Gypsy

Kim

Ik kan eigenlijk helemaal niet koken, maar door de kruiden van Green Gypsy wordt het allemaal wat draaglijker en maak ik het makkelijk voor mezelf. Als ik kook moet het binnen 30 minuten klaar zijn en bij voorkeur weinig afwas produceren. Mijn ex voelt zich opgelicht: het enige wat ik toen deed was de deksel van de pan optillen om te kijken wat erin zit.

Latest posts by Kim

Over Green Gypsy

Wij zijn er voor de nét niet keukenprinsen en -prinsessen. We vinden het belangrijk dat iedereen zonder teveel moeite, toch gezond en lekker kan koken. We bieden je simpele recepten aan waar je niet langer dan 30 minuten aan hoeft te besteden, geven handige tips die jou tijd en voedselverspilling gaan schelen én natuurlijk houden we je handje vast met onze awesome 100% pure kruidenmixen.

Vrolijke kruiden met een speels karakter

Houd jij van lekker, puur én makkelijk? Man, dan hebben we iets voor je! Met de Green Gypsy kruidenmixen maak je in no time eenvoudige en lekkere gerechten. Zonder dat je daar uren voor in de keuken moet staan en zonder vette sausjes of kant-en-klare zakjes met troep erin. Kun je niet zo goed koken? Geen probleem: wij zijn ook geen ruige keukenprinsessen, maar met de juiste smaak lijkt het al snel heel wat.

Bij Green Gypsy geloven we in pure producten, geen onzin met teveel zout, onnodige toevoegingen om de kleur wat gezelliger te maken of zooi waardoor iets eindeloos lang houdbaar is. Kruiden zijn namelijk een natuurproduct en dus is het heel normaal dat zonlicht na een tijd z’n ding gaat doen.

Wist je dat we samenwerken met sociale werkplaatsen? Omdat we iedereen een plekje gunnen in de maatschappij werken we nauw samen met sociale werkplaatsen waar we maar kunnen. Zo gaat al ons drukwerk via deze weg en laten we alles inpakken bij een vaste werkplaats. En die samenwerkingen zijn toch leuk!

Bekende kruidenmixen zoals Pumpkin Spice en Vadouvan

Ga jij voor It’s a Wrap, Oudhollandse Opfluffer of toch Skinny Dipping? We waren klaar met het serieuze gedoe in de voedingsbranche: niks mag, alles moet. Daar willen we vanaf!

Denk outside the box: gebruik bijvoorbeeld Love Your Chick niet alleen voor over je kip, maar ook in je soep, in je quiche of over je eitje. Ook zijn we niet vies van bekende mixen, zoals bijvoorbeeld Pumpkin Spice, Speculaaskruiden, Chai Tea Mix, Vadouvan en Ras el Hanout. Waarschijnlijk weet je ook wel raad met Stoofpeertjes Mix!

Eenvoudige recepten

Onze recepten zijn dummieproof en snel klaar, zonder ellenlange ingrediëntenlijsten, maar ook zonder zooi, voor mensen die iets moois op tafel willen zetten zonder pakjes en zakjes. Het leven is te kort voor magnetronmaaltijden en troep. Kijk op de blog onder bijvoorbeeld ‘zoet’ of ‘ontbijt’, of bekijk per kruidenmix wat je ermee kunt maken, onder ‘kruiden in de spotlight’.

Puur en lekker koken is easy peasy lemon squeezy en dat zie je terug in onze producten en recepten!

Wil je sociaal doen?

 

 

 

 

 

3 Comments

 • Reply
  Puck
  mei 5, 2015 at 9:43 am

  Hey Kim,
  Ik organiseer een festival op Hoeve Biesland. Het heet Foodfeest | “Wat de boer niet kent.” Vind je het leuk om dit ergens op je pagina te delen? Of vind je het misschien zelfs leuk om iets te komen doen? Zodat je blog nog bekender wordt!? Mail me even dan kan ik je ook een persbericht sturen.

  Groetjes,
  Puck

 • Reply
  Anne-Ruth Dekker
  mei 28, 2015 at 8:04 pm

  Hoi Kim,

  Leuke website is dit toch. We hadden het laatst op Instagram over de culinair dagjes in Haarlem die ik organiseer. Hierbij informatie erover: http://www.kookmeisje.nl/culinair-dagje-haarlem/

  Liefs Anne-Ruth
  Kookmeisje.nl

 • Reply
  alina vieras
  september 21, 2016 at 4:26 pm

  Beste,

  Wij willen morgen een pakket bij jullie afleveren tijdens kantoor uren. Is dat mogelijk of kunnen we ergens ander afgeven (buren) ? Het jullie adres is Prins Bernardlaan 70
  3116 HG Schiedam klopt dat ?

  Groetjes Alina
  020-4880054

 • Leave a Reply

  WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com