--> Is een tosti met geitenkaas, Choco Loco en marshmallows lekker?! - GreenGypsy
Choco Loco Recepten

Is een tosti met geitenkaas, Choco Loco en marshmallows lekker?!

Experiment: tosti met geitenkaas en dingen

We waren toe aan een experimentje: zou een tosti met geitenkaas, marhmallows, Choco Loco en courgette lekker worden? Ik roep natuurlijk altijd dat je alles lekker kunt maken met onze kruiden; ik kan eigenlijk helemaal niet koken. Wat overigens vaak voor grote frustraties zorgt.

Als mijn quiche al lekker wordt, dan moet een tosti misschien ook wel lukken?

tosti met geitenkaas

Men neme dus 2 sneetjes bevroren brood, wat plakjes courgette om het firgirl gehalte wat op te krikken, een flinke zak marshmallows (zodat dat niveau weer naar beneden keldert) en een flinke snuf Choco Loco. Als je denkt dat je genoeg Choco Loco hebt, gooi je er nog wat bij; je wilt wel gaan voor die full monty Nutella-achtige experience.

Je gooit het in je tosti ijzer of een pan en voilà; je hebt iets wat eruit ziet als een tosti, maar is het ook lekker?! Wat een cliffhanger: check het filmpje;-)

Heb jij rare combi’s die je wilt dat we proberen (niet per se een tosti, maar ga het me niet aandoen om een gerecht te maken wat uren duurt), let me know!

Choco Loco

Choco Loco is een kruidenmix voor de chocoladefanaten en zoete strijders onder ons. Het is een mix op basis van cacao, aangevuld met specerijen, om wel die chocoladesmaak te krijgen, zonder ook daadwerkelijk een stuk chocolade in je mond te moeten duwen.

Heb je Choco Loco gescoord en ga je daar helemaal van uit je panty? Probeer dan ook eens deze super simpele granola met chocolade en pindakaas, deze pulled chicken met chocolade saus of gezond Snickers ijs.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply