--> Super simpele warme chocolademelk - GreenGypsy
Choco Loco Drankjes Recepten

Super simpele warme chocolademelk

Warme chocolademelk

Zet een muts op je kop, check de serie Fireplace op Netflix (niks meer dan een filmpje van vuur, zeg maar een open haard 3.0, of eigenlijk -3.0) en gooi wat Choco Loco en (plantaardige) melk in een pannetje, want dit weer vraagt om warme drankjes in een veel te groot glas. Dit is wel even wat anders dan die laffe warme chocolademelk die je normaal gesproken gewend bent: door de Choco Loco waan je je in een heel andere dimensie, zo één waar alleen maar veel te schattige hamsters rondlopen en je met sloffen aan naar je werk mag.

Warme chocolademelk

Bereiding: 5 minuten
Oventijd: zou ik niet doen
Benodigdheden: steelpannetje en eventueel een zeefje
Portie: een grote mok warme chocolademelk

Ingrediënten warme chocolademelk

  • 250 ml (plantaardige) melk, welke je maar wilt. Ik heb kokosmelk gebruikt, omdat ik daar gewoon heel goed op ga
  • 1 grote tl Choco Loco
  • evt een beetje ahornsiroop of honing (maar is niet nodig)
  • evt een heel klein beetje chilipoeder, als je een stoere bent

Als je het lekker vindt kun je hier ook wat kokosroom bij opkloppen.

Bereiding

Gooi alles bij elkaar in een steelpan en verwarm alles totdat je warme choco precies is zoals je ‘m wilt hebben. Je kunt de chocolademelk eerst door een zeefje gieten als je ‘m inschenkt in je glas; dan zeef je alle kruiden eruit. Je kunt dit ook niet doen, moet je alleen de laatste slok laten voor wat ie is; doordat we een 100% natuurlijk product hebben, lost de Choco Loco niet geheel op.

Wil je er kokosroom bij maken?

Zet dan een blikje kokosmelk (volle) in de koelkast voor een paar uur. Je kunt dan het dikke gedeelte eruit scheppen en opkloppen, totdat het de structuur van slagroom heeft.

Choco Loco

Choco Loco is er voor de zoete strijders en chocolade fanaten onder ons. Voor mensen voor wie het leven pas écht zin heeft met een flinke brok chocolade in hun mond, maar die zich wel bewust zijn van het feit dat elke dag een suikerspin en een kaneelstok wegwerken, niet het beste dieet is.

Misschien wel het leukste.

Met Choco Loco voeg je heel simpel die ultieme chocoladesmaak toe waar jij zo naar hunkerde, maar begeef je je niet in een calorieën grot waar je nooit meer uitkomt. Tenzij je de Choco Loco natuurlijk mengt met een litertje slagroom, bladerdeeg en alsnog die suikerspin.

Gooi Choco Loco door je ontbijtje zoals je yoghurt, maak er heel simpel een bananenbroodje mee op smaak (vooral deze met pindakaas en chocolade) of prepareer een açaí bowl als een echte pro.

Warme chocolademelk

Warme chocolademelk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply