Ik vind je lief pakket
€ 11,25
Een cadeaupakket met een leuke snijplank met een persoonlijke tekst en de Love Your Chick kruidenmix voor iedereen die je lief vindt.
Artikelnummer lief01

Nog 4 beschikbaar

In voorraad

In voorraad

Cadeautje voor iedereen die je lief vindt

Jeetje, met een douchegel aankomen op de volgende verjaardag (of erger nog: bij je liefde!) is nu echt wel voorbij. Vanaf nu ga jij alleen maar voor de persoonlijkere shit, zoals dit Ik vind je lief pakket. Daar kun je mee aankomen!

Inhoud pakket:

  • Love Your Chick kruidenmix. Show your chick some love! Met Love Your Chick marineer je je kippetje zoals je nog nooit hebt gedaan. Je mengt wat van de kruidenmix met een beetje olie en wrijft je kip in alsof je leven ervan afhangt. Natuurlijk hoef je niet alleen je kip ermee te bewerken: alles wat een kerrie-achtige smaak kan gebruiken, leent zich hiervoor. Denk bijvoorbeeld als smaakmaker in je quiche, in je falafel of om je zoete aardappeltjes mee te kruiden. Door de lichte touch van kaneel weet je niet wat je proeft!
  • Een snijplankje in de vorm van een hartje met een persoonlijke tekst. Veel persoonlijker dan dit gaat het natuurlijk niet worden. Zet een toepasselijke tekst, welke je maar wilt, op dit té schattige plankje, zodat de persoon in kwestie elke dag jouw tekst kan zien als er gesneden wordt in de keuken. Let er wel op dat je tekst niet te lang wordt, anders moeten we proppen. Het plankje is 16 cm breed en 17 cm hoog. Stuur ons even een mailtje naar bestel@greengypsyspices.com met de tekst die je wilt en dan gaan wij het voor je regelen. 

Wij doen niet aan poespas, daar vinden we niks aan! Daarom heeft het Ik vind je lief pakket, net als alle producten in de webshop, geen e-stoffen of gekke toevoegingen. What you see is what you get en dat zijn dus alleen maar kruiden en specerijen, voor de volle 100%.

Bezig met laden...