Welkom
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

GreenGypsy - Food- en lifestyleblog met een groen tintje

veilig online betalen, gratis verzending, persoonlijke support

Pop je Horny Corny

Pop je Horny Corny Zoom

Pop je Horny Corny

Do It Yourself kruidenpopcorn


Make them pop!


Als een unicorn en een klavertje 4 een baby zouden maken, zou Pop je Horny Corny eruit komen. Gooi die zak chips maar weg; met deze gezonde shit kom je een heel eind! Deze kruidenpopcorn is veel beter dan jouw standaard snackie en daar komt geen schuldgevoel bij kijken. 


Het is een kwestie van poppen in een pan en de kruiden er in hun eigen 'sausje' overheen gieten. That's it!


Gebruiksaanwijzing kruidenmix


Verwarm wat (kokos)olie in een koekenpan en laat de olie goed heet worden. Gooi dan alle popcorn erin en doe de deksel op de pan. Vergeet niet vaak te schudden, anders brandt de boel aan. Als je niks meer hoort poppen gooi je je popcorn in een bakje van je laatste Tupperware party, smelt je nog wat (kokos)olie en los je hier de kruiden in op. Gooi erbij in je bakkie en schudden maar! 


Na zo'n 3 minuten kun jij alweer verder gaan met gluren naar die stiekeme B-film van je. 


Ingrediënten kruidenmix


Het winning team van Pop je Horny Corny bestaat uit mais, zout, kokosbloesemsuiker, peper, paprika, gember, koriander, knoflook, sereh en chillies.


Zoals al onze producten is ook onze Pop je Horny Corny een puur product, zonder toegevoegde geur- kleur- en smaakstoffen, omdat wij dat helemaal niet nodig vinden. Onze specerijen hebben helemaal geen poespas of MSG nodig, die zijn al lekker van zichzelf!


Check voor recepten de blog, wij zijn namelijk best creatief.


Inhoud: 280 gram.


€ 4,45
Productbeschrijving

    Details

    Zoals al onze producten is ook onze Pop je Horny Corny een puur product, zonder toegevoegde geur- kleur- en smaakstoffen, omdat wij dat helemaal niet nodig vinden. Onze specerijen hebben helemaal geen poespas of MSG nodig, die zijn al lekker van zichzelf!

Recepten