Welkom
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

GreenGypsy - Food- en lifestyleblog met een groen tintje

veilig online betalen, gratis verzending, persoonlijke support

Ochtendhumeur Pakket

Ochtendhumeur Pakket Zoom

Ochtendhumeur Pakket

Want ja, niets is erger dan vroeg opstaan en dan ook nog eens gezellig moeten doen. Het ultieme cadeau voor de ochtend humeur koning/koningin. 


Geen idee waarmee je aan moet komen bij een dobbelavondje met vrienden? Je hebt vast wel zo'n zuurpruim in de vriendengroep waar geen land mee te bezeilen is voor 11 uur 's ochtendsen een flinke shot cafeïne. Dit wordt het cadeautje waar iedereen om gaat strijden met het mes tussen de tanden!


Wat zit er allemaal in?  • Love, Peace & Granola kruiden. Omdat het woordje 'Love' en 'Peace' niet in zijn of haar vocabulaire voorkomt voordat er in een flinke bak koffie in is gegaan. 

  • Een armbandje met een tekst zo zoetsappig, dat je er dorst van zou krijgen. 

  • Een spray die je in je citroen kunt draaien en zo citroensap kunt sprayen. Omdat je: 1 altijd al citroen wilde sprayen, 2 een hekel hebt aan citroen uitpersen, 3 je vindt dat hij/zij altijd zo'n zure bek trekt in de ochtend. Maak er zelf een leuk verhaal van. 

  • Feed me chocolate oogmasker. Chocolade. Is . Altijd. Een. Goed. Idee. 


Wellicht is het geen slim idee om dit pakket te geven aan je kakelverse schoonmoeder, al is het maar omdat ze zure bek verkeerd zou kunnen opvatten. Bij je vrienden kun je daarentegen vast wel een potje breken. 

€ 16,95
Productbeschrijving

    Details

    Want ja, niets is erger dan vroeg opstaan en dan ook nog eens gezellig moeten doen.
Recepten