Welkom
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

GreenGypsy - Food- en lifestyleblog met een groen tintje

veilig online betalen, gratis verzending, persoonlijke support

Pakket voor de Bankhanger der Bankhangers

Pakket voor de Bankhanger der Bankhangers Zoom

Pakket voor de Bankhanger der Bankhangers

Omdat we allemaal zo'n vriend in onze vriendengroep hebben.


Moeilijk om een cadeau te vinden voor de jaarlijkse dobbelavond met je vrienden? Met dit Pakket voor de Bankhanger der Bankhangers word jij geheid de baas van de avond. 


Wat zit er allemaal in?  • Chai Tea Mix. Want van de bank afkomen is onmogelijk als je er eenmaal op ligt, maar voordat je de sjaak bent kun je prima even een pannetje melk opwarmen en een lepel Chai Tea Mix er doorheen gooien, omdat een groot glas warme chai tea nou eenmaal bij dat ultieme zondag middag gevoel hoort. Of zaterdag ochtend. Of maandag avond. 

  • Een stressbal die ook gebruikt kan worden als een katapult. Want ja, dit stond altijd al op je verlanglijstje. 

  • Sloffen waarmee je kunt schoonmaken. Waarschijnlijk heb je al vaker het gevoel gehad dat je wel even lekker zou willen soppen, als je op de bank ligt. 


Je begrijpt zelf ook dat dit niet het meest serieuze cadeau is waarmee je aan kunt komen en wellicht ziet je oma de lol ook niet in van schoonmaak sloffen, maar mocht je nou een laagdrempelig avondje hebben met vrienden, waarbij het gewoon belangrijk is dat je het beste verhaal van de avond hebt, kun je hier zomaar eens mee scoren. 

€ 12,95
Productbeschrijving

    Details

    Omdat we allemaal zo'n vriend in onze vriendengroep hebben.
Recepten