Welkom
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

GreenGypsy - Food- en lifestyleblog met een groen tintje

veilig online betalen, gratis verzending, persoonlijke support

Pakket voor de Perfectionist

Pakket voor de Perfectionist Zoom

Pakket voor de Perfectionist

Jouw ultieme pakket voor de perfectionist uit jouw vriendengroep.


Stiekem zijn we hier allemaal jaloers op: paspoorten gaan in een paspoortenhoesje, klein geld naar goede doelen, bonnetjes voor de administratie worden binnen een week verwerkt en ze zullen nooit denken: ik moet naar de kapper, niet morgen maar vandaag! Terwijl jij dan weer bij de kappet op de hoek zou eindigen, die net z'n schaartje in de juiste hand vast kan houden. 


De Perfectionist heeft het allemaal tot in de puntjes geregeld en jij kunt daar alleen maar met ontzag en gepaste jaloezie naar kijken.


Wat zit er allemaal in?  • Salade Parade. Omdat iets als een kilootje meer wellicht uit den boze zou zijn en je toch met de hipste salade aan moet komen zetten bij de volgende buurtbarbecue. Want ja, een perfectionist kan een buurt BBQ niet afslaan en kan zéker niet met lege handen aankomen. 

  • Skinny Dipping. Omdat peentjes, fijngesneden komkommer en radijsjes zo lekker hip staan in een Mason Jar. 

  • Een notitieboekje met pen, handige tabbladen en post-its in verschillende kleuren. En jij dacht nog wel dat verschillende kleuren post-its er alleen gezellig uitzagen. 

  • Een klein spiegeltje. Zeg maar een tas-formaatje mét vergrotende functie. Want ja, je bent perfectionist of je bent het niet. 


Je had al door dat dit niet het meest serieuze cadeau was dat je kon kopen. Maar gelukkig is iedereen in jouw omgeving in voor een grap, dus ga jij hoge ogen gooien met dit cadeau!


 

€ 19,95
Productbeschrijving

    Details

    Omdat. Alles. Goed. Geregeld. Moet. Zijn.
Recepten