Welkom
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

GreenGypsy - Food- en lifestyleblog met een groen tintje

veilig online betalen, gratis verzending, persoonlijke support

Pakket voor de positieveling

Pakket voor de positieveling Zoom

Pakket voor de positieveling

Het ultieme cadeau voor de positieveling uit jouw vriendengroep, want een halfleeg glas bestaat niet voor hen.


Met iets origineels aankomen in december valt elk jaar weer vies tegen, want de douche pakketjes, bosjes bloemen en opgestapelde chocoladeletters kennen we nu wel. Gelukkig gaan wij jou uit de brand helpen met deze niet zulke serieuze pakketten voor de feestdagen, omdat jouw vrienden vast en zeker wel een goede grap kunnen waarderen. 


Wat zit er allemaal in?  • Choco Loco. Als je nog niet positief was, word je het nu wel: van chocolade wordt iedereen vrolijk en van iets meer Loco in je leven helemaal. Slimme zet: laat die vriend of vriendin gelijk iets lekkers voor jou bouwen met deze kruiden, kun jij ook een graantje meepikken. 

  • Een unicorn met kleuren die veranderen. Want dat staat zo leuk én die vriend/vriendin is er vast heilig van overtuigd dat unicorns bestaan. En die poepen bloemetjes en huppelen over de regenboog. Je kent het wel. 

  • Een pen met fluf en een nepdiamant. Want ja, zonder pen met fluf en nepdiamant geen leven. 


Dit is natuurlijk geen cadeau waar je intens serieus mee genomen gaat worden, maar wellicht was je al niet van plan dit pakket aan je zuurste mattie te geven. 

€ 14,95
Productbeschrijving

    Details

    Want een halfleeg glas bestaat niet.
Recepten