Welkom
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

GreenGypsy - Food- en lifestyleblog met een groen tintje

veilig online betalen, gratis verzending, persoonlijke support

Pakket voor de te laat komer

Pakket voor de te laat komer Zoom

Pakket voor de te laat komer

Een perfect dobbel cadeau voor die ene vriend/vriendin die altijd te laat is. Want ja, het is een ziekte.


Geen idee wat je nu weer uit je mouw moet toveren in de decembermaand? Je hebt vast wel een vriend of vriendin in je vriendengroep die het altijd weer presteert 5 minuten te laat te komen. Of 10. Of iets langer als dat net even wat lekkerder uitkwam. Tijd om daar korte metten mee te maken en voor eens en altijd het enige gepaste cadeau te geven; Het pakket voor de te laat komer. 


En wat zit daar allemaal in?  • Spice it Up!, omdat ze vast toe zijn aan iets meer pit in hun leven. Laat dit geen excuus zijn voor de volgende date waar ze te laat gaan komen. 

  • Een zandloper. Want ja, je miste een zandloper in je leven en dat was vast de reden waardoor je het presteert om altijd en overal te laat te komen. 

  • Een weekplanner. Te laat komen is een ziekte en als je ziek bent neem je ook een paracetamol. Laat dit jouw dope zijn. 

  • Een sorry-kaart. Te laat komen is één, ermee omgaan is twee. Als fervente te laat komer kan ik je vertellen: had ik maar eerder de sorry-kaart uitgevonden. Had ik waarschijnlijk niks mee gedaan. 


En ja, dit is een cadeau met een knipoog. Want douche pakketjes hebben we al genoeg, we gaan echt niks doen met kaarsjes want daar puilt onze kast van uit en van een doosje bonbons worden we dik. En sokken slaan echt nergens op. 


 

€ 12,50
Productbeschrijving

    Details

    De klok speelt trucjes met je mind.
Recepten