Welkom
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

GreenGypsy - Food- en lifestyleblog met een groen tintje

veilig online betalen, gratis verzending, persoonlijke support

Pakket voor de Worst Hangover

Pakket voor de Worst Hangover Zoom

Pakket voor de Worst Hangover

Perfect als dobbel-cadeau!


Heb jij ook geen flauw idee wat je voor je vrienden moet kopen, die echt alles al hebben? Gooi dit Pakket voor de Worst Hangover erin en jij steelt absoluut de show deze avond. 


Wat zit er allemaal in?  • Shoarma met 'n Twist. Omdat er niets lekkerder is dan een bak shoarma op The Day After. Wellicht is het ondernemen van een tocht naar de supermarkt iets teveel van het goede, maar als je je er eenmaal toe gezet hebt, houdt niets jou meer tegen om die kater te temmen met de lekkerste shoarma die je ooit hebt gegeten. Wellicht kun je er nog een stukje groenten bij gooien om de vitamines aan te vullen? Of kijk anders maar even wat gaat.

  • Een Hangover Breath Spray. Omdat het niet bestaat dat er ook maar één persoon op deze aardkloot rondloopt die naar bloemetjes ruikt de dag na een avondje flink aan de bar te hebben gehangen. Vooral door de hilarische teksten erop voel jij je gegarandeerd een stukje beter. 

  • Een Hangover Kit, met daarin het broodnodige voor de ochtend erna: een paracetamol waardoor je zelfs weer een paard overeind krijgt. 

  • After Sex Mints. Je zult maar geen tandenborstel bij je hebben. 


Je begrijpt zelf ook dat dit niet het meest serieuze cadeau is waar je mee aan kunt komen, wellicht is het ook niet erg geschikt voor je kersverse schoonmoeder, maar bij vrienden waarbij je wel een potje kunt breken gaat dit zeker weten het nodige gebrul opleveren. 

€ 15,50
Productbeschrijving

    Details

    Omdat we ons hier allemaal in herkennen.
Recepten