Kim’s maand – augustus

Deze maand is voorbij gevlogen! Met dit lekkere weer is het onmogelijk om met het verkeerde been uit bed te stappen. We hebben de keuken ein-de-lijk voorzien van tegeltjes en heb ik een poging gedaan om het huis te ontdoen van spullen. Ook ben ik naar het strand geweest en heb ik kerstinkopen gedaan op dezelfde dag. Je verzint het niet. Van dat huis ontdoen van spullen is overigens het einde nog lang niet in zicht. Zucht….

Kim's maand - augustus

Inhoud:

Keuken gepimpt

Ken je van die mensen die áltijd het slachtoffer van marketing zijn? Die geloven dat je wimpers ook echt gaan groeien als je er een spulletje opsmeert? Juist, dat ben ik. En ik dacht dus dat als je verf voor de keuken had, van die speciale, dat je dan echt kon spetteren zonder dat je er iets van terug ging zien. Was natuurlijk niet zo. Inmiddels hadden we een paar jaar tomatensoep, pompoencurry’s en stoofpotten verzameld op de muur.

Nu hebben we er iets aan gedaan! En als je dan eenmaal bezig bent, valt het allemaal wel mee. Eindelijk hebben we tegeltjes op de muur geplakt, maar dat uitzoeken van de kleur viel nog niet mee. We hadden dan iets in ons hoofd zitten, maar als we het zagen viel het weer tegen. Nu blij met deze kleur! We wilden eigenlijk donkere, maar dat zou toch echt te donker worden.

Benieuwd of jullie wel denken dat donkere tegels toch mooi zouden zijn?

Kleine tegels in de keuken

Kleine tegels in de keuken

Huis ontdoen van ZOOI

Ons huis puilde uit van de spullen. Overal lag wat en niks had een vast plek. En met Sol erbij wordt het er niet rustiger op. Nu hij ook een eigen keuken heeft struikel je regelmatig over zijn broccoli of net afgegoten ‘pasta’. Ik moest dus rigoureus door het huis heen van mezelf. Steef snapte trouwens de ophef niet zo, volgens hem was het huis helemaal prima zoals het was.

Je begrijpt dat ik dus in een serie van Marie Kondo ben gedoken en nu moet alles waar ik geen ‘spark of joy’ van krijg weg. Zoals die 3 citroenpersen die we hadden, gebruiksaanwijzingen van de vorige oven en broekjes die ik nooit meer ga passen, tenzij ik m’n geboortegewicht weer terugkrijg.

Huis opruimen

Nieuwe luxe lijn: The Royals

Hij is er: de nieuwe luxe lijn The Royals! Het was nogal een bevalling om de juiste samenstellingen te krijgen, maar het is een luxe zoutloze kruidenlijn geworden van kruiden en superfoods. We hebben Royal Chicken, Royal Fish, Royal Oriental Fish, Royal Veggies en Royal Breakfast.

Ik ben super trots op deze mix. Vooral de Oriental Chicken gebruik ik nu heel vaak, ook voor Sol zijn hapjes!

Introductie The Royals

Introductie The Royals

Uit eten bij Plantage 87

Ooit bij Plantage 87 geweest in Oude Wetering? Ik kom daar niet vandaan en zou ook niet weten welke hoogtepunten Oude Wetering verder te bieden heeft, maar ik rijd héél graag een eind om om hier belachelijk lekker uit eten te gaan. Alleen al de amuses die je krijgt bij binnenkomst zijn kleine kunstwerkjes.

Als je ooit uit eten wilt en goed wilt eten, is dit een ritje waard. We vierden m’n moeder haar verjaardag met de fam, helaas heb ik alleen maar foto’s van het eten.

Plantage 87

Plantage 87

Wijnfestival in Den Haag

Samen met vriendinnen ben ik naar het wijnfestival in Den Haag geweest. Veel te lekkere wijntjes, gezelligheid, goed eten. Ik heb geen medelijden met mezelf.

Wijnfestival Den Haag

Inkopen doen voor de kerstpakketten

Ik ben op dezelfde dag inkopen gaan doen voor de kerstpakketten van Green Gypsy, als dat ik naar het strand ben geweest met 30 graden. Je bedenkt het toch niet? Planning is nooit echt m’n ding geweest, maar met die kerstpakketten moet je dus akelig vroeg beginnen.

We zijn uiteindelijk voor een borrelpakket en een (winter) BBQ pakket gegaan en as we speak zijn ze helemaal bij elkaar gezocht. Er komen onze eigen producten in, maar ook leuke items van andere bedrijven. Mocht je het dus wat voor je baas vinden of je eigen personeel, kun je me altijd een berichtje sturen. Dan neem ik contact op met je baas of met jou om alle mogelijkheden te laten zien, want ik ben er erg enthousiast over en denk dat dit écht leuk is om te krijgen!

Het strand ging trouwens niet 100% soepel zoals je ziet, want we gingen honkballen en ik kreeg de bal, heel lullig en totaal de schuld van mijn eigen motoriek, tegen m’n oog. Ik heb de rest van de maand met een blauw oog gelopen haha:-)

Schaaltjes

Strand

Strand

 

Categorieën

Menu