Kim’s maand – oktober

Inhoud:

Kim’s maand – oktober

Gelukkig is oktober voorbij gevlogen, want ik heb erg weinig affiniteit met deze maand. De zomer is net voorbij, je merkt echt goed dat de dagen korter worden en het donker is als je wakker wordt (en lang donker blijft door een dreumes die van slag is van de overgang zomer- naar wintertijd en daardoor om 5 uur wakker is!) en het wordt weer koud.

Kim's maand - oktober

Hoewel dat laatste dit jaar erg meevalt.

Gelukkig stond er dit jaar een reis op de planning naar Portugal in oktober, dus we ontkwamen mooi aan het begin!

Portugal

We zijn dus met z’n drieën 10 dagen door Portugal gereisd met een camper. Leek me zo intens romantisch, ergens op een klif staan in the middle of nowhere, ‘s ochtends croissants eten terwijl je de zon langzaam warmer voelt worden en ‘s avonds een kampvuur maken met natuurlijk marshmallows. Hoewel ik daar niet van houdt.

Ik moet eerlijk bekennen: ik had het romantischer voorgesteld dan het was…

Om te beginnen mag je sinds vorig jaar niet meer wildkamperen in Portugal. Die romantische klif in the middle of nowhere die ik in gedachten had? Dat werd een Ortibur camping. En omdat het al oktober was, was het in de avond koud. Zo koud dat we binnen moesten zitten, want op een camping mag je geen vuurtje maken. Probleempje: Sol sliep ook in de camper. Dus moesten we stil zijn, want we zaten knus in een camper.

En die westkust die we af wilden rijden van Lissabon naar Faro? We hebben Faro niet gehaald omdat ik ziek werd en een dag onderzoeken moest doen in het ziekenhuis. En daarna nog herstellen, waardoor we zo’n 3 dagen gemist hebben.

Ik lijk nu zo’n zeikerd, maar ik vind het ook gewoon lekker om te laten zien dat perfect life van iedereen op Instagram ver van de waarheid afstaat. We hebben heerlijk weer gehad, we zijn bij vrienden van ons langs geweest, lekker gesurfd (ok, die hoge golven durfde ik niet, maar de baby golven heb ik gepakt) en we hebben veel van het land gezien.

Kerstpakketten

Om nog maar eens te spreken van perfect life… In Portugal heb ik ook gewerkt omdat ik veel mensen had die via onze nieuwsbrief bedrijven hadden aangedragen. Er is dus niet 1 bedrijf geweest aan wie ik de pakketten heb kunnen verkopen. Niet 1! Veel doen een bon geven, hebben in april al de kerstpakketten geregeld of doen helemaal niks voor kerst. Wel veel mensen die zelf voor vrienden of familie willen bestellen, maar mijn plan om bedrijven aan te schrijven is dus faliekant MISLUKT.

TikTok

Mensen, we zitten op TikTok. Je kunt ons volgen via @greengypsyspices en ik vind het grappig, zeker om te zien hoe de video’s geworden zijn, maar ik zeg je dat ik nog even moet wennen. Misschien heeft het algoritme van TikTok me gewoon nog niet zo goed door, maar de video’s die me aangedragen worden zijn dramatisch. Kom maar door met jullie volgtips;-)

@greengypsyspices Waarom saaie pancakes als je ook Chai Tea pancake spaghetti kan maken? 🥞 #pancakespaghetti #pancake #chai #chaitea #cooking #spices #food #fy #fyp ♬ Strawberry – Prod. By Rose


Leuk als je ons hier gaat volgen!

Het nieuwe programma van FitZwanger Online!

Dit was leuk om op te nemen! Ik zeg eerlijk dat het programma om fit te blijven tijdens je zwangerschap van Fitzwanger Online best heftig was om te filmen, omdat we zoveel video’s hebben en dus echt véél moesten filmen, maar het postnatale programma was veel relaxter om te doen. Misschien ook omdat ik nu niet zwanger ben, maar weer fit moest worden. Minder last van hormonen deze filmronde;-)

Als je dus vrouwen kent die weer fit willen worden na hun zwangerschap hebben we een SUPER TOF programma om in 6 weken weer toe te werken naar je eigen sport. Vanaf maandag komt ie online, maar als je je opgeeft voor de nieuwsbrief ontvang je gratis info rondom je zwangerschap en een berichtje als het programma beschikbaar is. Het programma is weer opgezet door Isabeau die bekkenfysiotherapeut is, dus je hoeft niet bang te zijn dat je teveel doet of verkeerde oefeningen aanpakt.

Leuk als we je zien in dit programma of als je het doorstuurt naar meiden die het kunnen gebruiken!

Omdat ik nu trouwens meer aan het sporten ben door dit programma heb ik dus voor Sol en mezelf dezelfde workout outfit gekocht. In eerste instantie om Steef een beetje te pesten, maar ik vind het zo heerlijk!

En fout. Ok, en fout.

Wijnfestival in Den Haag

In de Grote Kerk in Den Haag werd het Wijnfestival gehouden. Ik denk dat dit een jaarlijks ding is, in ieder geval was het een leuk concept met meerdere wijnhuizen (of winkels) die hun wijntjes aanboden. Je ziet: ik ben goed geïnformeerd.

Enige nadeel: er was weinig eten en dat in combinatie met een wijnfestival is niet heel handig;-) Ik heb dus een uur in de rij gestaan voor een paar empanadas, wellicht is de term liquid dinner in deze kerk uitgevonden.

Categorieën

Menu