Kim’s week 34: persoonlijk YouTube kanaal, video’s opnemen en een closet sale

Gin tonic taart weekoverzicht

Inhoud:

Kim’s week 34

Deze week heb ik mijn persoonlijke YouTube kanaal weer een soort van opgepakt (maar laat het weten hieronder als je ideeën hebt!), hebben we weer video’s opgenomen, ben ik huizen gaan kijken en ben ik bezig geweest met een closet sale die ik organiseer.

Maandag

Echt treurig hoe mijn persoonlijke YouTube kanaal erbij hangt. Voor Green Gypsy bezig zijn is natuurlijk lekker veilig: ik schrijf over het merk, over recepten, ben lekker aan het freubelen met eten of maak een food video, maar echt persoonlijk is het natuurlijk niet. Terwijl ik dat wel soms mis. Nu schrijf ik over hoeveel gram bakpoeder je ergens bij zou moeten doen en dat je een taart moet bakken in een schone kom, terwijl mijn hersenen af en toe behoefte hebben aan een flinke flikflak. Ik ga wel lekker op schrijven en creëren en dus zat ik al een hele tijd te bedenken hoe ik dat zou moeten vormgeven.

Een vriendinnetje, Roos, een soort creatieve waterval, kwam toen met het idee om deze weekoverzichten te schrijven voor Green Gypsy. Op die manier kan ik toch mijn creativiteit op een andere manier kwijt dan food fotografie en ingrediënten bij elkaar zoeken. Ik vind dat heel leuk en de weekoverzichten worden ook super goed gelezen, maar toch zou ik ook eens over gekke onderwerpen schrijven en meer creatieve filmpjes maken.

Zo vind ik bijvoorbeeld dat Steef het heel lekker doet op beeld. Hij vindt dat zelf niet, maar zijn er mannen die vinden dat ze het goed doen als er een camera voor hun neus staat, behalve Geer en Gor? Denk het niet.

Ik was dus bezig met mijn persoonlijke YouTube kanaal (waar vooral veel Ibiza tips op stonden en nu recepten bij zijn gekomen) en mijn site She Goes Ibiza; met Ibiza tips, maar mocht je nou de gouden tip voor me hebben waar jij wilt dat ik over ga schrijven of wat voor video’s ik kan posten, zonder dat daar narcistische trekjes aan te pas komen zoals vertellen wat er in je tas zit, hoor ik het graag van je! Abonneer je op mijn kanaal als je wilt zien wat eruit gaat komen;-)

Persoonlijk YouTube kanaal

Dinsdag

Toen ik nog helemaal bleu was op het gebied van stagiaires (wat ik nog steeds ben natuurlijk, alleen is er meer tijd overheen gegaan), was Jennifer onze eerste stagiair. Zij is alles wat ik niet ben: nauwkeurig, precies en op de details. Zó fijn om met zo iemand samen te werken, wat gelijk pijnlijk duidelijk maakt hoe niet fijn het kan zijn om met zo iemand als ik samen te werken. Deze zomer heeft ze weer bij ons gewerkt als zomerbaantje en deze dinsdag had ze al haar laatste dag.

We hebben op de valreep een paar filmpjes opgenomen, omdat je je bij Jennifer altijd aan het draaiboek houdt. Bij mij komen daar wat zijsporen bij en uiteindelijk eindig je met een gedetailleerde uitleg over eventuele roze olifanten in Afrika, terwijl je begon met een quesadilla met pulled chicken.

Eén van de filmpjes die we geschoten hebben is een tortilla pizza met ansjovis en groene asperges. Hij kost je maar 5 minuten, waarna je de pizza nog een kwartiertje in de oven gooit. Ook deze komt op mijn persoonlijke kanaal. Hallo content. Eindelijk.

Woensdag

Vanavond heb ik met vriendinnetjes gegeten bij De Sjees in Delft. Vroeger heb ik daar altijd jaren gewerkt en dus is het een lekkere trip down memory lane als ik daar weer ben, die niet altijd even sjiek is, maar wel altijd gezellig.

Donderdag

Vandaag heb ik even goed gemaakt dat ik vorige week me zo heb laten meeslepen door het lekkere weer en heb ik een dubbele shift gedraaid qua werk.

Vrijdag

Het lint is nog maar net doorgeknipt in ons huis, maar we willen alweer verhuizen. Lijkt me weer heerlijk om een projectje te doen, zoals een dikke verbouwing. Amsterdam zelf is wel extreem duur, dus dachten we aan een stuk grond in Ouderkerk a/d Amstel waar je dan met vrienden zou kunnen wonen. Of iets zoals Weesp, want Steef moet wel elke dag naar Amsterdam voor z’n werk. We gingen dus overal langs op de scooter en ik ben erachter dat ik wél langs de Amstel wil wonen, maar dat ik daar geen budget voor heb en dat ik niet in Weesp wil wonen en daar ook geen budget voor zou hebben.

In de avond had ik een borrel van een vriendinnetje die jarig was. Buiten, geen grote groep, je kent het wel met de Corona regels…

Zaterdag

Vandaag heb ik helemaal niks gedaan, behalve tot m’n onderbroek (klinkt ook zo lekker sexy) natgeregend worden.

In de avond ben ik volle bak gaan binge watchen. Ik kan niet zeggen dat La Casa de las Flores een pareltje is, maar ik ben Spaans aan het leren, dus het volstaat. Om maar even 1 personage te bespreken: Ze heeft een kind met een man, die man wordt vervolgens transgender, ze gaan scheiden en ze krijgt een andere man. Die man bedriegt haar, ze komt weer samen met de transgender. Ze wil de persoon in de bak krijgen die miljoenen gestolen heeft (die man is de gay vriend van haar broer trouwens en zij wil dat geld gebruiken om haar vader uit de bak te krijgen, maar blijkt dat haar moeder het geld gestolen heeft omdat die doet alsof ze is overleden, maar eigenlijk weggelopen is). Ze krijgt spijt dat ze hem de bak in heeft gezet (dit deed ze door haar zus hoerenkamers te laten maken, waardoor die man gepakt werd voor prostitutie). Ze ruilt dus met hem, zodat zij zelf de bak in gaat. Ze spant dan samen met de sekteleider van haar vader, die toevallig ook in de bak zit en zo ontsnapt ze uit de gevangenis.

Met andere woorden: je kunt prima tussendoor even wat anders doen, een echte verhaallijn zit er niet in en dat was precies wat ik vanavond nodig had.

La Casa de las Flores

Zondag

Vandaag had ik weer voor het eerst sinds Corona een hockeywedstrijd. Tel daar een lange winterstop bij op die je altijd hebt met hockeyen en ik heb bijna een jaar geen wedstrijd gespeeld. Ein-de-lijk mochten we de wei weer in!

Op 6 september organiseer ik een closet sale in de Zuiveringshal in de Westergas in Amsterdam. Mocht je een dagje willen komen shoppen of wil je daar je kleding verkopen: stuur me dan even een berichtje!

Closet sale Amsterdam 2020

Natgeregend

Indonesisch eten bestellen

Categorieën

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu