6 x gezonde mueslirepen recepten

Opt-in nieuwsbrief
Latest posts by Nikki Stronk (see all)

  6 x gezonde mueslirepen recepten

  Ben jij op zoek naar tussendoortjes, maar wil jij ook de knopen van je broek nog dicht kunnen blijven doen? Sla de voorverpakte tussendoortjes van de supermarkt dan vanaf nu maar héél gauw over! Ze lijken soms op een gezonde traktatie, maar zijn meestal ongezond. Wie op zijn eten let, zal dus toch écht iets meer moeite moeten doen om gezond te eten. Maar wie zit er nou op te wachten om uren bezig te zijn om een tussendoortje klaar te maken? Nobody! En daarom houden wij het simpel. Dit zijn 6 gezonde mueslirepen recepten die je in no time maakt, die rete gezond en lekker zijn en die er gegarandeerd voor zorgen dat je de hele dag vol energie zit!

  6 x gezonde mueslirepen recepten

  Gezonde mueslireep met noten

  1. Gezonde mueslireep met noten en chocolade

  Met dit recept voor een gezonde mueslireep met noten en chocolade weet je in ieder geval wat erin zit: pure chocolade, Niet veel afwas, gezond én snel klaar. Wedden dat al je collega’s jaloers zijn op deze mueslireep met noten en chocolade?!

  Notenrepen met pinda's en chocolate chip

  2. Notenrepen met pinda’s en chocolate chip

  Deze notenrepen zijn dé perfecte energieboosters die jij in de ochtend en in de middag nodig hebt. Vervang de kortdurende boosters, zoals koffie en cola, voor deze notenrepen en geniet van energie gedurende de hele dag. Zeg voor altijd vaarwel tegen die middagdip met deze notenrepen met pinda’s en chocolate chip!
  Mueslirepen met pistachenoten en rozenwater

  3. Mueslirepen met pistachenoten en rozenwater

  Dit recept voor mueslirepen met pistachenoten en rozenwater bestaat maar uit 8 ingrediënten, waaronder 1 in het bijzonder: rozenwater. Hij gaat je maar 10 minuten van je tijd kosten: je hoeft alleen maar alle ingrediënten door elkaar te mixen en het dan in je oven te gooien totdat de oven z’n ding doet.

  Gezonde mueslirepen met zoete aardappel

  4. Gezonde mueslirepen met zoete aardappel

  Ben jij op zoek naar een lekker, gezond én goedkoper tussendoortje? Dan hebben we goed nieuws voor je: je kunt deze gezonde mueslirepen met zoete aardappel heel makkelijk zelf maken! Wist jij ook al dat zoete aardappel één van de weinige voedingsmiddelen is die écht werken tegen rimpels? Kortom: het ideale tussendoortje!

  Gezonde mueslirepen met zoete aardappel

  5. Frozen yoghurt mueslirepen met Speculaaskruiden

  Deze frozen yoghurt mueslirepen met Speculaaskruiden zijn een tikkie (veel) gezonder dan de frozen yoghurt met m&m’s, marshmallows en caramel brokken, maar niet minder lekker! Deze natuurlijke energiebooster is ook nog eens heel snel klaar, gezond en dé perfecte afwisseling voor een broodje in de ochtend of een rijstwafel met smeerkaas als tussendoortje. Dit recept is genoeg voor 5 ontbijtjes of voor 14 tussendoortjes.

  Granola repen

  6. Granola repen met Pumpkin Spice en chocolade

  Ben jij een pindakaas lover, fanatieke sporter en/of zoetekauw? Dan zijn deze granola repen met de Pumpkin Spice Mix hét ideale tussendoortje voor jou! Deze granola repen zijn top voor je spieren en het zuurstoftransport en je gaat er lekker op zonder een hoge bloedsuikerpiek. Hij zit vol met vezels, eiwitten, vitaminen, mineralen en ook vetten, maar de goeie!

  Met de plain versie van deze granola repen met alleen noten, dadels en zaden blijf jij als fitgirl of fitnessboy genieten van een gezond tussendoortje. Of maak dit recept lekker met wat chocolade, gedroogde cranberry en gekarameliseerde pecannoten. Kun je zelf kiezen voor welk recept jij gaat!

  Heb je (één van) deze recepten geprobeerd? Vermeld @GreenGypsySpices of tag #GreenGypsySpices!

  Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
  Menu