Broccoli uit de oven met maar 3 ingrediënten

Opt-in nieuwsbrief
Latest posts by Kim (see all)

broccoli uit de oven

Broccoli uit de oven

Deze broccoli uit de oven is aan. Staat meer groenten eten op je lijstje? Check. Makkelijke maaltijd? Check. Minder afwas? Check. Ga dan los op deze broccoli uit de oven; het enige wat je hoeft te doen is de broccoli te snijden, in een ovenschaal te leggen en wachten totdat de oven zijn altijd magische ding weer heeft gedaan.

Dat is nog eens wat ze noemen easy peasy lemon squeezy.

Gaat een Hollandse maaltijd op z’n tijd er wel in bij jou? Dan word jij waarschijnlijk blij van ons artikel over welke kruiden je gebruikt in hutspot. Wellicht denk je dat dat niks met deze broccoli uit de oven te maken heeft, maar als je hutspot lekker kan maken, kun je van de Hollandse pot, welke dan ook, een kroonjuweel maken!

Bereiding: 5 minuten
Oventijd: 25 minuten
Benodigdheden: een ovenschaal, een oven
Portie: broccoli uit de oven voor 2

Ingrediënten broccoli uit de oven

  • 1 stronk broccoli
  • 1 grote el Oudhollandse Opfluffer
  • een scheut olijfolie

broccoli uit de oven

Bereiding broccoli uit de oven

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Snijd de roosjes van de broccoli af en besprenkel ze met olijfolie. Strooi dan de kruidenmix over de broccoli, roer goed zodat elk roosje die liefde verdient het ook echt krijgt en zet de broccoli 25 minuten in de oven. Houd je groenten wel in de gaten, want de ene oven is de andere niet. Als je met een vork in de broccoli kunt prikken en hij glijdt er lekker doorheen, weet je dat je goed zit.

Lekker als tussendoortje om zo te eten, maar ook goed te doen naast een rijstschotel waar je wel wat extra groenten bij kunt gebruiken. Of gooi ze bijvoorbeeld in een pitabroodje met gebakken kip erbij. Of doop ze bijvoorbeeld in wat zelfgemaakte hummus.

Oudhollandse Opfluffer

Als je op meer spektakel hoopt bij je Hollandse maaltijden, is deze kruidenmix helemaal jouw ding. Je stamppot wordt een stuk gezelliger als je er wat van deze blend doorheen gooit. Ook krijgen je gehaktballen bijvoorbeeld meer praatjes als deze in de buurt is.

Zoals alle producten, is ook Oudhollandse Opfluffer een puur producten zonder e-stoffen of ingewikkelde ingrediënten. Alleen kruiden, dat is alles wat je krijgt.

broccoli uit de oven

broccoli uit de oven

broccoli uit de oven

1 reactie. Reactie plaatsen

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu