Ontbijt taartje met amandelmeel

Opt-in nieuwsbrief
Latest posts by Debbie (see all)

  ontbijt taartje met amandelmeel

  Ontbijt taartje met amandelmeel

  Want wie droomt nou niet van taart in de ochtend die ook nog 100% natuurlijk is? I mean, wat wil je nog meer? Dit ontbijt taartje met amandelmeel is heel simpel te bereiden, koud te serveren en je eet het zonder schuldgevoel.

  Taart in de ochtend?

  Ook het concept ontbijt taartjes met amandelmeel was voor mij onbekend terrein. Ik, Faith de stagiaire, ben een ‘stick to what you know’ type persoon. Niet dat ik er niet voor open sta om nieuwe dingen te proberen. Integendeel zelfs! Ik denk dat het idee van taart eten in de ochtend even wennen is voor mij.

  Ontbijt taartje met amandelmeel

  Ontbijt taartje met amandelmeel

  Moe van het broodje met pindakaas? Dit ontbijt taartje met amandelmeel is easy en lekker!

  Equipment

  • Bakblik van 20 cm

  Ingrediënten

  Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snij de appels in kleine blokjes en meng het met de Pumpkin Spice Mix.
  • Meng de Cottage Cheese met de eieren en voeg daarna het amandelmeel, bakpoeder, honing en kokosbloesem suiker en de stukjes appel toe.
  • Vet het bakblik in. stort het mengsel in het bakblik en zet hem voor 50 minuten in de oven. Als je ziet dat de bovenkant te donker wordt, even afdekken met aluminiumfolie.
  Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @GreenGypsySpices of tag #GreenGypsySpices!

  Gemaakt? Deel jouw resultaat met ons op Insta! Vinden we super leuk.

  Pumpkin Spice Mix

  Meet onze Pumpkin Spice Mix: een veelzijdig mengsel die je bij al jouw creaties kunt gebruiken. Pimp hiermee jouw Pumpkin Spice latte’s of andere zoete baksels op. Denk aan taarten, muffins, smoothies, shakes en vele andere dingen. Dit is een erg veelzijdige kruidenmix die in plaats van kaneel gebruikt kan worden.

  Kijk naar deze homemade Pumpkin Spiced latte. Tien keer beter dan die van de Starbucks. Bespaar geld en frustratie om het feit dat ze je naam niet goed schrijven op je beker. We’ve all been there. Ook deze hazelnootpasta is perfect als je de hazelnootpasta van de supermarkten zat bent.

  Winning team:

  Kaneel, nootmuskaat, koriander, piment, kruidnagel, gember, steranijs en laurier.

  Pumpkin Spice Mix

  ontbijt taartje met amandelmeel

  Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
  Menu