Vanaf € 50 gratis verzending en vanaf € 20 verzenden voor € 2,50!

Wat leuk dat je in ons geïnteresseerd bent! Stel je hebt besteld: wanneer krijg je dan je spulletjes? Op deze pagina vind je onze antwoorden. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, mail ons dan gerust via bestel@greengypsyspices.com met je vraag.

We kunnen ons voorstellen dat je je het volgende afvraagt:

Hoe wordt mijn order verzonden?

Wij verzenden binnen Nederland, België en Duitsland. Dit doen wij via GLS. Zodra je een order bij ons plaatst, zullen wij je in een aparte mail een Track & Trace code sturen, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van je bestelling.

Hoe lang doet mijn pakketje erover?

Wij willen jouw pakketje binnen 3 werkdagen meegeven met de transporteur. Meestal wordt het dan een dag hierna geleverd. Als er vertraging optreedt zullen we je hiervan op de hoogte brengen.

Als je niet thuis bent zal de transporteur een briefje achterlaten, om het later nog een keer te proberen.

Wat kost het verzenden?

Vanaf € 50 versturen wij je pakketje gratis. Als je voor € 20 of meer bestelt, rekenen we € 2,50 verzendkosten. Bestel je voor minder dan € 20? Dan moeten wij verzendkosten in rekening brengen, omdat wij nou eenmaal geen vrijwilliger hebben werken die op de fiets door heel Nederland crost.

Onder de € 20 rekenen wij € 4,95 verzendkosten in Nederland. In Duitsland kost een pakketje je € 8,50 en in België kost het je € 7,40. Best schappelijk toch?

Help! Mijn spulletjes zijn kapot of mijn bestelling klopt niet! En nu?

Stuur ons zo snel mogelijk een mailtje naar bestel@greengypsyspices.com, dan komen we samen wel uit.

Menu