Wij zoeken de tofste communicatie/redactie stagiair(e) ooit!

Inhoud:

Wat?

Voor ons specerijenmerk Green Gypsy zijn wij op zoek naar een enthousiaste en creatieve fulltime communicatie/redactie stagair(e) die hongerig is naar de blog- en foodmarkt en die ’s nachts stiekem droomt over (social) media.   

Het afgelopen jaar zijn wij vanuit een blog naar een fulltime webshop gegroeid waar we elke dag weer mensen blij maken met kruiden met een knipoog, allemaal even kek verpakt. Omdat we flink aan het uitbreiden zijn hebben we jouw hulp nodig!

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waar het allemaal draait om social media en spices, dus affiniteit met food en media is een must. Voor ons is humor de ader van het bedrijf, dus als jij diegene bent met die flitsende pen en oog voor detail hebben we elkaar helemaal gevonden.

We zoeken een spontane en creatieve duizendpoot die ontzettend assertief en vindingrijk is. Je hoeft nu niet de beste fotograaf van de wereld te zijn of een fantastische kok: dat gaan we je allemaal leren. Interesse hierin zou het natuurlijk allemaal wel wat makkelijker maken.

Functie eisen

Houd je van aanpakken? Dan is het fijn als je ook hier nog aan voldoet:

Een gerelateerde opleiding (HBO-niveau)
Sterk in Nederlandse taal in woord en geschrift en handig in tekstschrijven
Je hebt affiniteit met food
Je houdt van online en van social media
Je toont ambitie en wilt graag leren
Je hebt een creatief brein
Je bent assertief en sociaal en kunt goed zelfstandig werken
Je bent bezig met trends
Je hebt een flexibele opstelling

Wat ga je doen?

Schrijven van blogs en andere teksten, zoals persberichten
Meedenken en brainstormen over strategische, creatieve en operationele plannen
Makkelijke recepten bedenken en uitwerken
Schieten van korte food filmpjes en deze editen
Food fotografie en dit bewerken
Bijwonen van evenementen
Bijhouden van social media

Hoe zijn wij?

Wij zijn een jong en open bedrijf waar media en social media erg belangrijk zijn. We vinden een positieve instelling en hard werken ontzettend belangrijk, maar daar staat een goede werksfeer en veel vrijheid tegenover.

Even opletten: 2 dagen per week werk je in een ruimte in Delft om foto’s en video’s te maken en om recepten uit te werken. De overige dagen werk je in Amsterdam in een ruimte waar allemaal jonge ondernemers en start-ups bij elkaar komen en ruimtes huren. Hier lunchen we gezamenlijk met andere ondernemers uit de creatieve sector.

Wij bieden je een heel afwisselende stage met veel verantwoordelijkheid. Geen dag is hetzelfde!

Natuurlijk moet ook jouw schoorsteen roken: je krijgt een stagevergoeding van € 250 per maand + elke dag een gezonde lunch.

Hoe gaan we verder?

Stuur ons even een mailtje naar info@greengypsyspices.com waarom jij die ene spetter bent, dan gaan we wat regelen. Even bellen naar 06-10898054 als je vragen hebt kan ook.

Categorieën

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu