Winter Wonder Blend: voor een winter met ballen!

Winter Wonder Blend, van hert tot snert

Met natte ogen en aanzwellende trek kan ik naar kookprogramma’s kijken waar ze de meest exotische smaken mengen en aan het eind van de rit een knapperig visje serveren in bananenblad met geuren waarvan ik mag aannemen dat ze geweldig zijn.

Helemaal enig, maar wij begrijpen best dat jij van het idee dat je 6 kruidnagels, 2 gram piment, een duimpje gember en een snufje mosterdzaad, allemaal eigenhandig te malen in een vijzel, een beetje zenuwachtig wordt. Bovendien: hoe groot zijn je keukenlades? Helemaal niet nodig dat ingewikkelde gedoe: we hebben nu iets ontwikkeld waarin het beste van 2 werelden samenkomen: zowel de zoetekauw als de hartige fanaat gaan hier heel lekker op; Winter Wonder Blend.

Winter Wonder Blend

Samen met de super inspirerende Francesca Kookt van Francescakookt.nl hebben we dit mengsel ontwikkeld die zo multifunctioneel is, dat je dit mengsel nooit jarenlang onaangeraakt in je lade kunt laten staan. Waarom zou je voor elk gerecht een nieuw kruidenpotje moeten kopen, dat je nooit meer gaat gebruiken en die je pas weer tegenkomt als je je kastjes opruimt? Herkenbaar?

Een half jaar geleden zijn we begonnen met proeven en filosoferen (nee grapje, alleen maar proeven, bedenken en ontwikkelen) en met succes: vorige week hebben we Winter Wonder Blend gelanceerd! Je haalt ‘m natuurlijk hier in onze shop. 

Wat is het?

We zijn super trots dat we samen deze alleskunner hebben ontwikkeld: een heerlijk warme winterse blend die je zowel in je hartige als in je zoete gerechten kunt gebruiken. Voortaan hoef jij nooit meer een kant te kiezen: deze kruidenmix is heerlijk voor je visje, voor een stukje vlees, bij heerlijke groeten of zelf bij je zoete gerechten.

De kardemom, de anijs en de kaneel zorgen voor een frisse smaak, terwijl de piment en de peper je maaltijd een heerlijk diepe, warme en intense smaak geven. Meng Winter Wonder Blend met een snufje zout voor al je hartige recepten of met wat ahornsiroop om je ham of kip mee te lakken, voor je zoete baksels of als een saus over je warme pancakes.

Samen met Francesca hebben we 3 filmpjes opgenomen voor kerstrecepten die klaar zijn binnen 30 minuten: pompoenpasteitjes, krokante lamskoteletjes en een Dutch Baby (een luchtige ovenpannenkoek) met boerenjongens. Abonneer je op ons YouTube kanaal om niks te missen van makkelijke, gezonde en lekkere recepten.

Winning team

Dit multifunctionele mengsel bestaat uit oregano, anijs, kaneel, kardemom, paprika, piment en zwarte peper.

Winter Wonder Blend

Winter Wonder Blend

Categorieën

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu