Kim’s maand – juli

Inhoud:

Kim’s maand – juli

Zo luitjes, dat is een tijdje geleden! Als ik even een duik waag in de oude archieven zie ik dat het laatste weekoverzicht van 8 oktober 2020 is. We zaten toen vol in de lockdowns en ik kon me niet voorstellen dat iemand op een verhaal van mij zat te wachten. Want eerlijk, veel spannends was er niet te melden. Wellicht een thuis maaltijdje hier, online bestelling daar en had ik gewandeld. Misschien in een ander gebied, maar het was wel wéér een rondje.

Daar waar normaal de pailletten niet aan te slepen zijn bij mij, had ik nu wandelschoenen gescoord. Een paar voor als het heel koud was, een paar voor de warmere en nattere dagen en een paar voor een lange ronde.

Ik vond het knap dat mensen nog konden vloggen. Waar hadden ze het dan over? Je kunt je afvragen waar ze het normaal in een vlog over hebben, maar nu hadden ze dan toch helemaal niks te melden? Wel een lekkere tijd om hoge views te scoren lijkt me, met iedereen thuis, verkleefd met een mobiel.

Ook raakte mijn routine van weekoverzichten in het slop omdat ik zwanger was. De energie was verder te zoeken dan het zangtalent van Rihanna, dus vond ik posts plaatsen op social media al een ding.

Anyways, ik ben er weer en om het beter behapbaar te maken, worden het voortaan maandoverzichten in plaats van weekoverzichten. Mijn dinsdagen zijn namelijk over het algemeen weinig sprankelend.

WK hockey

Het teken van deze maand stond toch wel in het teken van het WK hockey. Niet omdat ik zelf de sterren van de hemel speel, maar Stefan is fysio van het damesteam. Dat betekende dat hij 3 weken (!!) weg was deze maand. Als ik alleen was geweest was ik lekker de hort op gegaan, maar nu we Sol hebben was het andere koek. Man, alles moet je zelf doen dan. Van koken, tot een onverwachte kotsbui managen, tot aanzwengelen van het entertainment team. Op zich ging dat wel, maar laat ik nou net een baan hebben daarnaast. Voor mijn gevoel schoot ik op alle vlakken tekort! Ik was echt opgebrand aan het einde van de 3 weken. Hoogtepunt? We konden een wedstrijdje kijken, want het begin van het toernooi was in het Amsterdamse Bos.

Sol z’n verjaardag

Sol was in juni al jarig, maar omdat we toen op Ibiza waren, konden we z’n verjaardag pas later vieren op de opvang. Wat ga je een baby geven als traktatie? Ik heb echt geen idee, de helft van de groep heeft nog niet eens tanden. Ik dacht dus dat watermeloen blokjes prima zouden zijn. Ik had dus ‘s ochtend snel een watermeloen gesneden en in een bak gegooid. Folie erover en toen maakte ik de grootste fout. Ik ging op Pinterest kijken naar traktatie ideeën.

Wat voelde ik me pauper met alleen in haast gesneden watermeloen! Later deze maand heeft Sol nog een heel boekje gekregen als traktatie en een geknutselde muis. Dus….

De muts die bij de opvang geknutseld is wil hij trouwens nu ook thuis de hele dag op. Dan smelt ik.

Uit eten bij Coba

We zijn gaan eten bij Coba in Amsterdam Noord. Als je ooit écht lekker Mexicaans wilt eten moet je hier zijn! Ik heb echt lang niet meer zo lekker gegeten. Hier krijg je taco’s waar de liefde vanaf spat. We waren wel €140 kwijt met z’n tweeën, maar dan zijn we ook aan de cocktails gegaan. Persoonlijk ga ik liever minder vaak uit eten, als het maar écht lekker is. En dat is het hier!

Geitjesboerderij

Omdat een grote taak het entertainen van Sol was deze maand, ben ik met een vriendinnetje naar de geitjesboerderij in het Amsterdamse Bos geweest. Het is leuk hoor, want kids mogen de geiten een flesje melk geven, maar daarna zou ik weer snel wegwezen. Ik werd gek van de wespen hier. Als je het mij vraagt zou ik liever een kleedje neerleggen in het bos ergens, kom je vast ook een geit tegen.

Gratis e-book voor zwangere vrouwen

Ik had deze maand een killer project: voor Fitzwanger Online wilde ik een gratis e-book maken als mensen zich zouden inschrijven voor de nieuwsbrief. In dit gratis e-book staat super veel info over wat je wel en niet mag eten tijdens je zwangerschap, welke vetten je binnen moet krijgen, hoe je met eiwitten om moet gaan, etc. Echt bomvol gratis info! Ik heb inmiddels ook een uitgebreide versie van Preggo Proof gemaakt die € 2,95 kost. Hierin vind je ook een weekmenu, speciaal voor zwangere vrouwen.

Hittegolf

Ik woon in een heel schattig oud huis. Waardeloos geïsoleerd alleen. Met die hitte was het dus ook bijna niet te doen bij ons thuis, zeker niet boven. Ik had een ventilator besteld voor Sol waar water in kan. Ik merk alleen niet heel veel verschil met een normale ventilator, behalve dat ie bij aankomst enorm bleek te zijn! Het verloop van de hittegolf wordt het beste geïllustreerd door de volgende foto’s…..

Strand

We mochten een paar dagen in het strandhuisje van Geraldine slapen op Hoek van Holland. Dit was geweldig! Aangezien ik toch minder toekwam aan werken doordat ik er alleen voor stond, ben ik hierheen gegaan op de dagen dat Sol niet naar de opvang ging. Het gaan slapen én wakker worden is echt heerlijk. Ik had zo’n peutertentje voor Sol die ik in de slaapkamer had neergezet. De eerste keren sliep hij hier nog niet zo goed in en ik vond het ook zielig. Je legt ‘m neer en ritst dan de ritsen dicht, echt als een kooi. Na een paar dagen is hij nu gewend en slaapt hij er top in gelukkig. Ik had daar ook niet echt een andere optie.

Nieuwe producten

Verder ben ik véél tijd bezig geweest met het voorbereiden van de lancering van nieuwe producten. Eigenlijk had ik verwacht dat ik het nu al zou kunnen delen met jullie, maar door drukte bij vervoersbedrijven laat het nog even op zich wachten…. Laat dat nou net geen competentie zijn, maar ik verheug me er nu al op dat ik het komende maand met jullie kan delen!

Liefs,

Kim

 

Categorieën

Menu