Wie wij zijn

Let’s meet: wij zijn Geraldine en Kim en zijn letterlijk opgegroeid in een kruiden fabriek. Yes, zo één waar je precies nu aan denkt: met enorm grote jutte zakken vol kruiden, een pand met zo’n 10.000 kilo alleen al aan peper en waardoor de hele stad rook naar één grote exotische toko.

Vanuit onze liefde voor pure voeding zijn we een blog gestart, die in no time heeft geleid tot de webshop zoals we die vandaag de dag hebben. Die webshop was oorspronkelijk nooit de bedoeling, maar zoals vaker met dingen die niet de bedoeling zijn, is het a hell lot of fun! Als je puur wilt eten en gezondheid belangrijk voor je is, gebruik je nou eenmaal veel specerijen en geen kant-en-klare sausjes.

Over ons
ggs crayon stripe

Waar we bij Green Gypsy in geloven

Wij geloven in pure en gezonde voeding vol voedingswaardes, zodat je eten ook echt iets bijdraag aan je gezondheid. We streven ernaar om van elk gerecht een feestje te maken en willen jou niet alleen bewust maken van wat gezond eten precies is, maar we willen ook bijdragen aan een gezondere levensstijl.

Makkelijk koken

Zo groen als gras

Wij vinden onze omgeving net zo belangrijk als onze kruiden zelf. Daarom werken wij bijvoorbeeld nauw samen met een sociale werkplaats, omdat wij vinden dat iedereen een plekje verdient in onze maatschappij. De glimlach die dat oplevert is onbetaalbaar!

Daarnaast geloven wij in de kracht van de natuur: onze mengsels hebben helemaal geen toevoegingen en e-stoffen nodig. Ze kunnen het prima af zonder en we promoten dan ook graag de echte pure maaltijden, zonder kant-en-klare onzin. En nee, daar hoef je helemaal geen uren voor in de keuken te staan.

ggs crayon stripe

Wat we doen

We willen je op een speelse manier uitdagen om te experimenteren om gezonde, eenvoudige en lekkere gerechten te maken. Gooi daarom eens Hoer op de Grill of Livin’ la vida Choca door je gerecht en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Wordt het nu eens tijd dat je met iets anders aankomt dan met het zoveelste bosje bloemen of met dat eeuwige douchepakketje op dat feestje? Steel de show en maak die verre tante blij met onze speelse kruidenmengsels. Leuk om weg te geven, maar zelf houden mag natuurlijk ook;-)

Gezond en lekker koken is easy peasy lemon squeezy!

Menu