Green Gypsy Spices - Avontuurlijke kruiden met een speels karakter
BBQ recepten Diner Orgasmic Herbs Recepten

Tomaat op de BBQ

Tomaat op de BBQ

I love tomatoes! Tomaten kun je op verschillende manieren eten. Rauw, gekookt, als pasta- of pizzasaus, als sapje, in een salade, gefermenteerd of in dit geval op de grill. Tomaat op de BBQ is lekker, aangezien het BBQ seizoen van start is gegaan. Zo krijg je op een lekkere, simpele en leuke manier je dagelijkse dosis groenten binnen zonder teveel poespas. Enjoy!

Continue Reading

Foodtalk

Wat is kurkuma kruid?

Wat is kurkuma voor kruid

Wat is kurkuma voor kruid?

Veel van jullie zullen zich afvragen: wat is kurkuma? Het is helemaal hot en je ziet het steeds vaker voorbij komen, maar waar komt het vandaan, wat bedoelen we er nou eigenlijk mee en vooral; wat kun je ermee? Over kurkuma kunnen we niet kort zijn, want het is één van de meest veelzijdige kruiden die wij kennen.

Continue Reading

Kim's week

Kim’s week 21: zeilen met storm, nieuw kantoor en een boek!

Kim's week 21

Kim’s week 21

Hé jij daar! Leuk dat je weer mijn hoogte- en vooral dieptepunten checkt van afgelopen week. Ik ga proberen kort van stof te zijn, iets wat mij nog nooit gelukt is geloof ik, want as we speak ben ik druk aan het werk met een nieuwe webshop op te zetten voor Green Gypsy (die oude werkt ruk) én ben ik aan het proberen om binnen een week een BBQ boek te schrijven. Deze planning zorgt gegarandeerd voor brandend maagzuur, maar hé, ik eet wel de hele week rammend lekker!
Continue Reading

Diner Muscles 4 Chicken Recepten

Gevulde kipfilet met katenspek

Gevulde kipfilet met katenspek

Het meest veelzijdige stukje vlees: KIP! Iedereen kent het wel. Kip wordt door zoveel mensen gegeten en terecht. Het is ontzettend lekker en op talloze manieren te bereiden. Je kunt het koken, frituren, grillen, stomen ennnnnn in dit geval vullen! Vandaag staat gevulde kipfilet met katenspek op het menu. Begin je al te watertanden? Lees dan gezellig mee!

Continue Reading

Ontbijt Recepten Speculaaskruiden Zoet

Gezonde smoothiebowl met Speculaaskruiden

Gezonde smoothiebowl met Speculaaskruiden

Sinds ik begonnen ben met het leven een gezondere levensstijl, zijn smoothies echt mijn beste vriend geworden. We kunnen het heel goed vinden met elkaar en proberen elke keer wat anders wat altijd resulteert in iets lekkers. In dit geval is het een gezonde smoothiebowl met Speculaaskruiden. Lekker, simpel te maken en stukken gezonder dan de smoothiebowls die je vind in de winkels. Lees je mee?

Continue Reading

Persoonlijk Reizen

Onze reis door Sri Lanka

Onze reis door Sri Lanka

Man, het is alweer ruim een maand geleden dat we onze reis door Sri Lanka maakten, wat gaat de tijd snel! Ik kan me nog herinneren dat we ons een hele held voelden omdat we net voor Corona tijd het vliegtuig in stapten. How little did we know…. We dachten, net als de rest van ons nuchtere volk, dat het een simpel griepje zou zijn. En dus konden we prima naar het magische eiland waar we al zo lang naar uit hadden gekeken, want met onze gezondheid was helemaal niks mis. We hadden zelfs vitamine C bruistabletten van eigen merk mee, dus ons kon weinig gebeuren.

Onze reis door Sri Lanka

Continue Reading

BBQ recepten Marineer je Gek Recepten Salade

Snelle gado gado salade met pindadressing

gado gado salade

Gado gado salade

Breng jouw volgende BBQ naar een hoger level met deze snelle gado gado salade met een pindadressing. Salade? Dat schreeuwt konijnenvoer zul je denken, maar salade bestaat niet altijd alleen maar uit wortel, sla, komkommer en tomaat. Verbaas vriend en vijand met deze snelle gado gado salade met sperziebonen, taugé, gebakken uitjes en een eitje.

Continue Reading

Kim's week

Kim’s week 20: naar het strand, heimwee en 3 x pizza

Biertje drinken strand

Kim’s week 20

Wist je dat een baby aangeraakt moet worden? Anders blijft ie erin hangen en overleeft de baby in kwestie het niet. Gewoon doordat ie niet aangeraakt wordt. Zo voelden de afgelopen weken voor mij ook, tot vorige week. Ik was het roerend met vriendin R eens en raakte vol overtuiging van het verbroederen van onze gezamenlijke mening, haar elleboog aan. Ha, living on the edge! Pure noodzaak wel, anders overleef ik het ook niet.

Continue Reading

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com