Retourneren & ruilen

Hoewel wij natuurlijk hopen dat je heel erg tevreden over ons en onze producten bent, kan het natuurlijk gebeuren dat het toch niet is wat je zoekt.

Ook dan is het geen probleem. Je kunt de spullen die je aan ons retour wilt geven binnen 14 dagen hier aanmelden. We streven er dan naar om binnen 14 dagen na ontvangst van de retour goederen het geld terug te storten op je rekening of om te ruilen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

1. Mail: stuur een mailtje naar bestel@greengypsyspices.com.

2. Artikelen: geef aan welke artikelen en welk aantal je wilt retourneren.

3. Condities: zorg ervoor dat de producten die je wilt retourneren of ruilen niet gebruikt zijn.

4. Klantgegevens: vul je klantgegevens en je ordernummer.

5. Wij nemen contact met je op!

Retouren die niet vooraf bij ons aangemeld worden, zullen wij niet in behandeling nemen.

Kleding die je aan ons retour wilt sturen mag niet gedragen zijn en niet beschadigd zijn. Voor alle overige spullen geldt dat ze niet gebruikt mogen zijn, niet geopend mogen zijn en/of niet beschadigd mogen zijn. Als dit wel het geval is kunnen we de goederen helaas niet aannemen.

De kosten om iets te ruilen of te retourneren zijn voor je eigen rekening. Als wij een fout hebben gemaakt met jouw levering zullen we dit uiteraard kosteloos voor je oplossen. Mochten we iets verkeerd hebben gedaan, laat het ons dan binnen 48 uur nadat je je spullen hebt ontvangen weten via bestel@greengypsyspices.com.

Als dat wat je wilt retourneren voldoet aan de eisen, zullen we het volledige bedrag terugstorten. Als dit niet zo is, moeten we helaas de spullen naar je terugzenden, waarbij deze extra kosten voor jou zullen zijn.

Menu