--> Gevulde kipfilets met brie en Love Your Chick - Green Gypsy Spices
Diner Love Your Chick Recepten

Gevulde kipfilets met brie en Love Your Chick

Debbie & Yvon

Onze vriendschap is ontstaan op het werk, we waren alle twee werkzaam als grondstewardess bij de KLM, dus daar is het allemaal begonnen!!! Een vriendschap door dik en dun... en dat dik en dun geldt dan vooral voor mij, want waar Yvonne altijd heel stabiel was met haar gewicht, was ik (Debbie) Nederlands kampioen jojo-en!!! Sinds april 2017 heb ik een gastric bypass en lukt het mij eindelijk (halleluja) om op gewicht te blijven. Door de operatie ben ik ook anders (en natuurlijk minder) gaan eten en moet ik vooral goed op mijn eiwitten letten. Zo is het eigenlijk ook gekomen dat wij samen de keuken in zijn gegaan, om lekkere gezonde recepten te maken. Yvon is de échte keukenprinses en de koningin van de soepjes, die ze na mijn operatie ook trouw langs kwam brengen toen ik alleen maar vloeibaar kon eten. Yvonne is 6 jaar geleden overgestapt naar de vliegdienst, dus op het werk zien wij elkaar helaas minder, maar... als we dan een keer samen vrij zijn wordt die dag gelijk geblokt in onze agenda om bij te kletsen en te koken en dat hopen we nog heel veel jaren samen te mogen doen!!!

Latest posts by Debbie & Yvon

kipfilet met brie

Gevulde kipfilets met brie en Love Your Chick

Gevulde kipfilets met brie en Love Your Chick, waar een lekker snufje kaneel in zit. Kaneel en kip? Ja, dat lees je goed. Nu ik je aandacht heb, wil ik zeggen dat dit recept voor gevulde kipfilets met brie echt het proberen waard is. Waarom? Allereerst is het 100% natuurlijk, wat uiteraard erg belangrijk is voor je gezondheid. E-nummers zijn verleden tijd en gezond eten is dé nieuwe move.

En laten we eerlijk zijn: zien deze foto’s er niet prachtig uit? I don’t know about you, maar ik begin al honger te krijgen hoor! Chicken is always a good idea.

Met dit receptje voor gevulde kipfilets met brie tover je elke saaie maaltijd om tot eentje waar de vonken vanaf spatten! Het duurt maar 25 minuutjes en het resultaat is adembenemend. Deze gevulde kipfilets met brie en Love Your Chick zijn ideaal voor als je eventjes wat anders wilt.

Gevulde kipfilets

Als we praten over kipfilet, zijn de manieren waarop je het kunt bereiden eindeloos. Koken, bakken, grillen, frituren and the list goes on. In dit geval is het gevulde kipfilets met brie uit de oven. Ik zelf heb weleens gevulde kipfilet gegeten, maar nog nooit kipfilets met brie. Vroeger als je me brie zou geven, zou ik je m’n grootste aartsvijand noemen, maar nu vind ik het geweldig haha! De mensen die niet zo’n fan zijn van brie kunnen altijd mozzarella of parmezaanse kaas als vervanging gebruiken. Ook erg lekker.

Gevulde kipfilets met brie

Gevulde kipfilets met brie

Deze gevulde kipfilets met brie zijn een echte smaakexplosie!
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten

Benodigdheden

  • bakpan

Ingrediënten

Instructies

  • Maak een inkeping in de kipfilets en smeer de binnenkant van de kipfilet in met olijfolie en Love Your Chick kruiden.
  • Leg het plakje brie op de kipfilet en klap hem weer dicht.
  • Wikkel de spek om de kipfilet zodat je een mooi pakketje hebt.
  • Smelt de boter in de pan en bak de kipfilets op hoog vuur bruin, zet het vuur lager en laat de kipfilets in ongeveer 15 minuten gaar worden.
  • Lekker bij aardappels en groenten, maar natuurlijk ook bij een salade of pasta.
    Eet smakelijk!!
Ben je aan de gang gegaan met dit recept?Tag @GreenGypsySpices of #GreenGypsySpices!

Vergeet niet jouw resultaat de delen via Instagram! Ik kan persoonlijk niet wachten om zelf in de keuken te gaan staan en dit te gaan maken.

Love Your Chick kruidenmix

Deze 100% natuurlijke kruidenmix is ideaal te gebruiken voor kip en allerlei ander soort vlees. Door de kaneel die in de kruidenmix zit, krijgt het vlees een smaak die je nog nooit eerder hebt geproefd!

Neem bijvoorbeeld een kijkje naar Kim’s Famous Chicken, want laten we eerlijk zijn: wat is er nou beter dan krokante kip die ook nog is verantwoord is? Klinkt als heaven on earth voor mij. Ook deze linzenburger met harissa mayonaise maak je met Love Your Chick, voor als je even wat anders wilt dan vlees.

Winning team:

Geelwortel, gember, laos, kaneel, mosterd, koriander, selderij, chili, knoflook, zeezout, ui, peper, paprika, majoraan, tijm, peterselie en oregano.

Love, Peace & Granola

Kipfilet met brie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com