Prinsessenyoghurt met granola

Prinsessenyoghurt

Amalia’s lievelings

Als een unicorn en een klavertje 4 een baby zouden maken, zou deze prinsessenyoghurt eruit komen. Deze yoghurt met te gezellige kleurtjes doet iedereen watertanden én is ook nog eens heel makkelijk zelf te maken. Net als de granola, die je alleen maar in een ovenschaal hoeft te doen terwijl je al je geduld bij elkaar sprokkelt en een slechte serie kijkt.

Bereiding: 5 minuten
Oventijd: 15-20 minuten
Benodigdheden: bakpapier of een ovenschaal, 2 kommetjes
Portie: ontbijt voor 1 persoon

Ingrediënten Prinsessenyoghurt

 • 200 gr kwark of (kokos)yoghurt
 • 1/3 tl rode bietenpoeder (of je pureert gewoon een klein beetje rode biet door de kwark of yoghurt)
 • een mespuntje spirulina
 • een handje granola

Prinsessenyoghurt

Bereiding Prinsessenyoghurt

  • Gooi de +Granola Care in een ovenschaal of op een bakpapiertje, giet er eventueel wat honing of ahornsiroop overheen, meng je granola in spe en zet de granola 15 tot 20 minuten in de oven. Een keer omscheppen tussendoor kan nooit kwaad.
  • Verdeel de kwark of yoghurt over 2 bakjes. Gooi de spirulina in het ene bakje en het rode bietenpoeder in het andere en roer het goed door elkaar. Als je geen rode bietenpoeder hebt, kun je wat yoghurt en een beetje gekookte rode biet in de blender gooien; zelfde effect.
  • Giet dan beide kleuren yoghurt in 1 kommetje, zodat de kleuren verdeeld zijn. Ga dan met een mes, vork, of wat je dan ook voor ogen had zachtjes door het kommetje heen, zodat de kleuren door elkaar gemengd worden. Subtiel graag.
 • Strooi dan je eigengemaakte granola, waar je al je ziel en zaligheid in hebt gestopt, over de Prinsessenyoghurt en maak  je party bowl af met fruit.

Prinsessenyoghurt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu
Winkelwagen
0