--> Gado gado wraps met spitskool en pindakaas - Green Gypsy Spices
Diner Lunch Recepten Spice it Up!

Gado gado wraps met spitskool en pindakaas

Kim

Kim

Ik kan eigenlijk helemaal niet koken, maar door de kruiden van Green Gypsy wordt het allemaal wat draaglijker en maak ik het makkelijk voor mezelf. Als ik kook moet het binnen 30 minuten klaar zijn en bij voorkeur weinig afwas produceren. Mijn ex voelt zich opgelicht: het enige wat ik toen deed was de deksel van de pan optillen om te kijken wat erin zit.
Kim

Latest posts by Kim

Gado gado wraps met spitskool

Deze gado gado wraps met spitskool zijn zo makkelijk en zo snel gemaakt, je gaat het gewoon niet geloven. Dit is echt alles wat je voortaan nodig hebt als je haast hebt en toch gezond wilt eten. Speel een beetje in het rond met de ingrediënten zodat je alles uit je keukenkastje op kunt maken, want je zo strak vasthouden aan lijstjes heeft nog nooit iemand gezelliger gemaakt.

gado gado wraps

Bereiding: 10 minuten
Oventijd: geen
Benodigdheden: een kom
Portie: 4 gado gado wraps

Ingrediënten gado gado wraps

  • 4 (volkoren)wraps
  • 3 grote handen taugé
  • 4 eetlepels pindakaas (met stukjes noot is het lekkerste!)
  • 1 grote tl Spice it Up! kruiden van Green Gypsy
  • 1/4 komkommer, in plakjes gesneden
  • 1/6 spitskool
  • 2 of 3 gekookte eitjes
  • een handje gebakken uitjes

Spice it Up! kruiden

Deze Spice it Up! kruidenmix is voor iedereen die wel wat pit in zijn/haar leven kan gebruiken. Je gooit de kruidenmix overal overheen wat wel wat opgefluft kan worden. Denk in je soepje, over je eitje, over je pasta van courgette met mango en avocado of door een chicken curry met sugar snaps bijvoorbeeld.

Wees er zuinig mee; hij is het zo pittig als een chilipoeder, maar diepgaander door de toevoeging van o.a. paprika, mosterd en knoflook. Wij vinden het ook heerlijk om wat door onze olijfolie heen te gooien in een flesje en in de keuken te laten staan als pittige olie!

Winning team:

Paprika, chillies, zeezout, peper, mosterd, uien en knoflook.

Bereiding gado gado wraps

Snijd de spitskool in fijne reepjes en gooi het in een kom. Besprenkel met wat olie, peper en zout en knijp even goed met je handen, zodat de spitskool wat soepeler wordt.

Besmeer de wraps met de pindakaas. Leg hier de plakjes komkommer op, de spitskool en de taugé. Verdeel dan de gekookte eitjes over je 4 wraps.

Nu komt het beste gedeelte: zonder dit is het een saaie bedoeling, maar je gaat wat Spice it Up! over je gado gado wraps strooien, zodat ze straks een ware smaakexplosie worden. Verdeel dan als laatste de gebakken uitjes erover en rol de wraps dicht.

Heb je dit recept gemaakt? We vinden het leuk om terug te zien; laat hieronder in de reacties hoe jij het vond!

Gek op gado gado en heb je wel iets meer dan 10 minuten? Probeer dan ook eens dit recept voor een gado gado bowl, ook super lekker!

gado gado wraps

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply