Chocolade smoothie bowl recept met banaan

Opt-in nieuwsbrief
Latest posts by Kim (see all)

Chocolade smoothie bowl

Chocolade smoothie bowl

Je hebt de oerknal. Je hebt Michiel Huisman. En je hebt deze chocolade smoothie bowl. Bepaal zelf maar even in welke volgorde al deze hoogtepuntjes ons heeft mogen bereiken, maar ik ben fan! Deze choco smoothiebowl eet je als ontbijt met fruit, granola of waar je dan ook zin in hebt. Dit wordt vanaf nu jouw afwisseling op yoghurt of kwark, beloofd!

Bereiding: 5 minuten
Oventijd: geen, wel moet je banaan een nachtje in de vriezer
Benodigdheden: een blender of keukenmachine
Portie: chocolade smoothie bowl voor 2 personen

Ingrediënten chocolade smoothie bowl

  • 2 bananen, in plakjes gesneden en uit de diepvries (je kunt deze gewoon in een zakje doen bijvoorbeeld)
  • 200-250 ml kokosmelk
  • 1 el Livin’ la Vida Choca kruiden van Green Gypsy
  • 1 el cacaopoeder
  • 1 el pindakaas

Bereiding chocolade smoothie bowl

Het principe zal je vast niet vreemd zijn: het lekkerste is als je de bananen een nachtje in de vriezer hebt gelegd. Zorg er wel voor dat de bananen los van elkaar zijn en je niet 1 grote bevroren massa in je apparaat gooit. Gooi daarna alles in een blender of keukenmachine en blend het tot een gladde massa. Wat wel belangrijk is dat je blender of keukenmachine de bevroren banaan aankan, anders blijf je zitten met een oververhit apparaat waar je niks meer aan hebt.

Een smoothiebowl kun je pimpen met van alles, maar deze met chocolade is het lekkerste met een topping van cacaonibs, kokoschips, hennepzaad of plakjes banaan.

Livin’ la Vida Choca

Livin’ la Vida Choca  is voor alle zoetekauwen, die bereid zijn om ‘s nachts om te fietsen voor een goede reep chocolade, maar die heus wel weten dat dit niet het beste dieet is wat je zou kunnen volgen. Livin’ la Vida Choca geeft instant een kruidige chocoladesmaak aan al jouw baksels, zonder dat je écht chocolade hoeft toe te voegen.

Vooral bananenbroden (bijvoorbeeld met chocolade en pindakaas), taarten en koekjes gaan hier lekker op, maar maak er bijvoorbeeld ook chocolademelk mee, of overnight oats.

Net als al onze producten is dit ook een 100% natuurlijke  kruidenmix, zonder e-nummers of domme toevoegingen. Dat is namelijk onzin!

Banner Livin

Chocolade smoothie bowl

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu