Simpel guacamole recept met maar 4 ingrediënten

Opt-in nieuwsbrief
Latest posts by Kim (see all)

Simpel guacamole recept

Super simpel guacamole recept

De avocado is hip, dat kunnen we allang niet meer ontkennen. Misschien is het fruit (want dat is avocado) wel net zo populair als Maxima, of als Max Verstappen. In ieder geval komt ie verdacht veel in de buurt. De avocado fluft menig gerecht op, maar in deze vorm komt ie wel heel vaak voor: als guacamole. Dit is in een intens simpel guacamole recept met maar 4 ingrediënten, dus waar wacht je op? Beetje prakken en als smeersel op je brood gebruiken bijvoorbeeld: laat die pot pindakaas en hummus zien wie de baas is.

Bereiding: 5 minuten
Oventijd: beter niet
Benodigdheden: een snijplank en een vork
Portie: guacamole voor 2 personen (ligt eraan hoe goed je kunt delen)

Ingrediënten guacamole

  • 1 rijpe avocado
  • wat limoensap
  • 2 cherrytomaten, heel fijn gesneden
  • 1 tl It’s a Wrap kruiden van Green Gypsy

Simpel guacamole recept

Bereiding simpel guacamole recept

Het kan niet lastig zijn; het belangrijkste trucje is ervoor zorgen dat je avocado echt goed rijp is, anders gaat het hele feestje niet door. De avocado kun je gewoon prakken met een vork, daar heb je verder geen speciale hulp in de vorm van een ingewikkelde keukenmachine of iets bij nodig. Prak dan de tomaten erdoor, een klein beetje limoensap en de kruidenmix en prak het zo fijn/grof als je zelf wilt.

Heaven on earth is niks vergeleken bij dit.

Lekker bij zo ongeveer alles, maar echt.

It’s a Wrap

It’s a Wrap is een kruidenmengsel waar al jouw Mexicaanse gerechten heel hard op gaan. Het is een kruidige, maar niet pittige, kruidenmix met onder andere koriander, oregano, majoraan en basilicum, die perfect past bij je burrito’s, wraps, rode sauzen, bonenschotels en dus ook bij guacamole.

Voortaan nooit meer nadenken over de perfecte combinatie, maar gewoon een snufje van deze mix over je Mexicaanse masterpieces gooien en klaar ben je. Wuif kant-en-klaar en vette sausjes voor altijd vaarwel.

Winning team:

Koriander, paprika, oregano, mosterd, karwij, majoraan, basilicum en ui.

Zoals al onze producten is ook It’s a Wrap een puur product, zonder toegevoegde geur- kleur- en smaakstoffen en met heel weinig tot geen zout, omdat wij dat helemaal niet nodig vinden. Onze specerijen hebben helemaal geen poespas of MSG nodig, die zijn al lekker van zichzelf!

Heb je It’s a Wrap gescoord en ga je daar helemaal van uit je panty? Probeer dan eens deze Mexicaanse schotel met chorizo (ok, alles is lekker met chorizo, niet eerlijk), of deze pulled chicken wraps met een licht pittige chocolade saus.

Guacamole recept

 

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu